Nuffnang

Tuesday, July 2, 2013

Google Reader Dah Takde


 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Hari ni secara rasmi google reader dah takde. Isk rasa pelik dan kosong sebab memang setiap kali buka laman, google reader saya buka dulu tengok pos-pos terkini daripada blogger-blogger yang saya langgan.

Akan ambil masa untuk biasakan diri. Harap-harap pihak google akan sediakan platform baru seperti google reader.

Jumpa lagi.

P.S: Rasa tempang je takde google reader. Perkhidmatan yang bagus.

Selamat Tinggal Google Reader. Hampir 4 Tahun Gunakan Servis Ini


2 comments:

Santri T.P.I.N.I said...

bukan google resder je takde, widget recent comment pun dh takde skrg... takleh nk tgk komen terkini dr kwn2 blogger...

man said...

sabar je..hehehhe