Nuffnang

Friday, February 14, 2014

Merepek Pasal Iklan


 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alhamdulillah, buka akaun Nuffnang ada 3 kempen CPUV. 1 memang dah lama jalan. 2 lagi baru dapat hari ini. Gembira sungguh.

1 daripada Popular Bookstore. Saya memang ulat buku. Datang semangat membaca memang banyak beli dan baca. 

Oklah itu sahaja nak tulis. Nanti tulisan jiwa-jiwa dan tulisan sambungan Kak Nor Azimah suruh tulis saya tak ingat pula. Haha. Tulah suka sangat buat tulisan sambung-sambung. 

P.S: Saya ada masuk Peraduan Syok Menang IT@Harian Metro tapi sampai ke saat ini tak nampak keputusan peraduan. Harap-harap menang ASUS phablet.

4 comments:

Nor Azimah said...

suka masuk peraduan ye, akak ni malas nak buat semua tu, bagus jugakan kalau menang dapat hadiah.

Nurulee said...

actually ee tak pernah paham. what is cpuv?

Santri TPINI said...

ada rezki, insyaallah dapat. kan kita cuba...

tentang 2 window tu tak berat pun sebab bila kita on salah satu dari window tersebut, yang satu akan off. macam kita pilih window 7, jadi window 8 akan off dan tak jalan sekali.

NA said...

@Kak Nor Azimah: Tengah ada minat nak masuk peraduan untuk dapat sesuatu secara percuma. :)

@Nurulee: CPUV ni jenis iklan kita dapat untuk tempoh masa pengunjung datang ke blog kita. Lebih tinggi nilai daripada iklan biasa.

@Santri TPINI: Insya Allah kalau ada rezeki.

Terima kasih terangkan di sini.

-wina1979-