Nuffnang

Sunday, August 2, 2020

Tanda Nama

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...


Nurul Amrina Sulaiman
Tanda Nama Pengawas Pusat Sumber


Tidak sangka masih ada lagi tanda nama ini. Maknanya ada bersama sejak 15 tahun lalu.



35 comments:

Muhammad Naim Abdullah said...

ini kenangan akan kekal selamanya nya,, selamat hari raya

Cikgu Badar said...

Sentimental value tu

Ami Hamni said...

wow sudah laa sekali ya, pasti ada kenangan yang mengesankan

Mell said...

waa... saya dulu pun pengawas pusat sumber juga... best kan :)

nayfatimahrasyid said...

Dulu ade simpan tanda nama untuk PBSM, sayang sangat 😘😘
Lepas dah pindah rumah tak tau hilang ke mana, tanda nama masa form six pon hilang😬😬

Khairul Krol said...

Kenangan di zaman persekolahan :)

Himawan Sant said...

Keren, kak.
Nostalgia tetap tersimpan rapi dalam memorabilia satu ini.

Siti Yang Menaip said...

comelnyaa jadi pengawas library hehe..
saya pun masih simpan kad nama masa sek dulu2..
sayang nak buang walaupun warna da pudar.. sentimental value =)

Nor Azimah Ali said...

Sentimental value kan, akk dulu ada gak simpan, tapi dah pindah randah tah mana hilangnya, sayang betul.

dear anies said...

eh ehhh sama laa kita masih ada simpan lagi kenangan tu kan?

NA said...

Terjumpa padahal tiada niat hendak simpan.

Diana Rashid said...

simpan elok2 buat kenangan.. Akak punya hilang entah kemana dah. 25 tahun dah tinggal sekolah.Mana nak mencarinya..heheh

Kamsiah yusoff said...

Zaman akak dulu dipanggil pengawas perpustakaan

Mrs. A said...

Dah diblogkan InSyaAllah boleh tengok semula dah tua-tua nanti hiks!
Mrs. A punya name tag sekolah pernah gaklah terjumpa tapi tulah hilang semula pastu terus hilang tak jumpa lagi sampai sekarang. Masa jumpa semula tu pun belum zaman smart phone lagi kalau tak mesti dah snap gambar dah.

Kak Feni said...

Yang saya punya entah kemana dah sebab selalu pindah randah.

Litah L said...

it was a great memories to remember kann

Cik Bunga said...

kenangan indah ni. salam kenal. done follow sini.

Cik TK said...

wahhh kenangan terindah tuuu

Abam Kie said...

masa di sek men x pegang jawatan penting pun sbb saingan hebat2 belaka. maklum la dok SBP.

nayfatimahrasyid said...

Hai NA🌹🌹
Salam Jumaat

Azhafizah MN said...

samalah. Masih simpan lagi tag nama sekolah sampai U :)

dear anies said...

simpan lek lok tanda kita penah buat something yg baik ms kt sekolah dulu hehhe

Djangkaru Bumi said...

Namanya keren banget, unik
Selamat hari raya idul adha, mohon maaf lahir batin

Farrah MF said...

Wah, kenangan ni! Name tag saya, sekolah tak habis lagi pun dah hilang huhuhu

dear anies said...

entry baru???

hasliynda umairah beauty said...

waalaikummusalam
salam kunjungan

NA said...

Tengah mood malas tapi masih ok lagi jalan-jalan blog orang.
Insya Allah nanti tulis baru.

sophea ◇ said...

saya pn suka simpan barang tag lama :)

mrhanafi said...

saya bahyak sudah hilang...tak sempat nak simpun..


harap dapat jumpa balik

Nina Mads said...

Name tag sekolah ada lg dlm simpanan

Kai said...

hai NA :)

name tag sekolah tak tahu kemana dah huhu

nohas said...

Kenangan nih..

Galaksi Viral said...

oh, mengimbau kenangan zaman sekolah kan kak. :)

iamaSlowRunner said...

wah, masih simpan nametag sekolah... saya punya ntah ke mana pergi.

Nina Mads said...

ouh singkatan NA utk blog.. sedap nama. nametag sekolah mesti simpan sbb kenangan