Nuffnang

Wednesday, February 29, 2012

Rindu Padanya


 بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum...


Wah lama tak menulis pada blog kesayangan saya ni. Selalu teringat tapi saya selalu sahaja dapat memujuk diri agar bersabar untuk menulis.


Terima kasih yang datang melawat. Harap-harap apa yang saya tulis membantu dan memberi manfaat pada korang. Terima kasih yang rindu pada saya.


Perkembangan: H balik cuti 2 minggu. Hujung minggu ini H akan balik semula. M pula balik bulan Jun. Huhu, dia tanya saya nak apa. Saya nak kerepek kentang (saya hantu kerepek kentang), minyak wangi Cherry Blossoms dan coklat yang ada biskut. Tak sabar nak dapat. Eh M *kalau M baca*, kalau Cherry Blossoms takde, Along nak Brit daripada Burberry. 


Ok jumpa lagi. Ni online daripada laptop adik. Rasa tak seronok lak online tak minta kebenaran. Hehe. Online takde kebenaran tak best nak berjalan blog-blog orang. Nanti akan datang saya lawat. InsyaAllah. Terima kasih lagi atas sokongan semua dan maaf lambat balas.


8 comments:

Jue said...

yunk....mn ilang??miss u so muchhh...:-)

Jasman said...

rindu juga...hehe

maszull said...

assalamualaikum wina...selamat kembali berblogging..:)

zareliqa afiqa said...

uhuuu~ kak wina..lamanya tak berblog.windu! windu! :D

Mama Atiyyah Umairah said...

ii...same la kite..wa pn lme da x bw..bz jerk....hehehhee

PUTERI AISYAH said...

sedap nya ubi kentang..hari tu ada pesakit putus jari kene mesin ubi kentang..abis..NAUZUBILLAH

aimie amalina said...

huwaaa
perfum bess tu kak
sy pon suke
hehehe

lamde dh x nmpak akak
rindu2! :))

NA said...

Terima kasih semua. Tak janji dapat aktif untuk berblog seperti dahulu.