Nuffnang

Friday, January 31, 2014

Saya Dan Buku


 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Hari ni dah 31 Januari. Tak lama lagilah adik bongsu saya nak kahwin. Harap-harap semua berjalan lancar dan dipermudahkan. Buat masa ni saya cuma pandang sahajalah apa yang adik saya lakukan. Mungkin dah hujung bulan Februari baru sibuk tolong apa-apa yang patut.

Tak ada apa-apa sangat perkembangan saya. Jarang melayari internet. Lebih sibuk melayan buku novel klasik 'Rilla Of Ingleside'. Itupun baca perlahan-lahan. Kalau ada yang ikuti blog saya, tahun lepas saya pernah coret yang saya beli koleksi buku 'Anne Of Green Gables'. Jadi ni kira menghabiskan buku terakhir siri Anne ni.

Selamat bercuti semua. 
 

6 comments:

babYpose said...

oh adik bongsu nak kahwin, semoga permudahkan urusannya, saya baru beli buku the magic, tak baca habis lagi pun :) selamat bercuti

Jue said...

Adik nak kwin ek yunk...hik3...jue pun suka bc nvel n ap sje bhn bacaan...eppy holiday yunk

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Kak wina..terima kasih singgah blog saya haritu.. apa khabar..harap sihat selalu.. :)

Saya pula sudah 2 minggu tidak menulis di blog..saya rasa saya menulis perkara sama, mungkin kerana dah kurg membaca,jadi tiada modal nak bercerita..

Nurulee said...

rajinnya baca novel. kalau saya rajin baca comic je. hehehe.

NA said...

@babypose: hehe kena ada masa dan mood membaca. Terima kasih.

@Jue: Sama juga. Semoga gembira bila bercuti.

@Lana: Waalaikumussalam. Menulis blog pun kena rehat gak.

@Nurulee: Lain orang lain minat :)

-wina1979-

Syazana Zainn said...

ooo adik akak yg nak kawin
scroll entry baru perasan hihi