Nuffnang

Friday, February 18, 2011

Berhati-hati Pasal Mimpi Dipatuk Ular Hitam




Assalamualaikum...

Saya nak kongsi ilmu yang saya baru dapat, kalau kita mimpi dipatuk ular hitam maknanya ada orang tujukan ilmu sihir pada kita.

Maknanya bukan akan dipinang orang. Ni saya ada baca satu buku agama.

Berhati-hati. Mengelak lebih baik daripada mengubati.



13 comments:

Cik La said...

nak tanya.. kalau ular hitam tu tak patuk tapi ular tu terus hilang mcm mana ya??

NA said...

Maknanya orang yang nak dipatuk ular tu ada pendinding

Sera Amanda said...

Last nite mimpi ular hitam nak patuk saye.. tapi saye lari.. p sye bukan lari..sy terbang.. huhu.. ingatkan ade org nak pinang.. baru nak rase hepi sket =p.. hehhehe

Mama Atiyyah Umairah said...

ooo..yker???baru la tau..tq share info..

NA said...

@Mama Atiyyah: Terima kasih komen.

Elyn said...

smlm sy mimpi dipatuk ular hitam besar mcm pokok pinang kat tapak kaki sblh kanan, tp y peliknya cuma ade satu je gigitan kt tapak kaki sy...terasa gak sakit..lepas tu bisa ular tu naik smpi buku lali sy then sy tahan gune tangan n sy pelan2 urut kaki sy bgi kluar bisa ular tu..color merah campur hitam darah y kluar..ape maksud ye mimpi sy? dlm mimpi tu ayah sy ade pesan "cuba elakkan diri tu drpd sesuatu" lepas tu sy pn trjaga..:) mohon bantuan..

NA said...

Elyn: Kalau terbangun daripada mimpi ngeri, isyaratkan ludah (bukan betul-betul)ke kiri 3 kali dan baca auzubillah. Tukar posisi tidur.

Daniel Radzi said...

semalam mimpi ular , ular tu main pusing2 atas katil je , then terus nak patuk . Sebelum dia nak patuk tu saya sempat pukul pakai bantal huhuhu . memang macam real lepas tu ular tu hilang .. just nak tanya petua kalau2 ada maksudnya :)

Athirah Yusra said...

sy mimpi ular hitam , halus je , dia brkeliaran druang tamu then patuk dekat2 dngn ibu jari knan sy .ap mksudnya ?

Abzi Syahmi said...

Ehh smlm mimpi ular hitam patuk adakah saya perlu pergi jmpa ustaz utk berubat..ular tu dy patuk tgn kanan..pagi2 ada bekas lebam tapi bkn tmpt yg dy patuk..atas sikit ja..

ramlah ramlah said...

assalamulaikum mlm tadi saya mimpi ular . saya nkp ada org yg tiup alat yg ular to boleh ikut apa yg dia suruh . jadi saya nkp ular to . saya pun jln lah . tertiba ular to patut di tapaktangan kiri saya . apa yg maksud nya???

NA said...

Waalaikumussalam. Saya tak tahu kalau macam tu.

-wina1979-

Ezfar Hanafi said...

assalamualaikum,semalam sy bermimpi di patuk ular senduk hitam bercorak emas,di bahagian paha kanan sy,ap mksb nya ye..