Nuffnang

Monday, December 26, 2011

Bersiaran Menggunakan Tablet


 بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum...

Bersiaran kembali kali ini saya mencuba menulis pos ini menggunakan tablet Samsung Galaxy untuk pertama kali. Agak lambat menulis dan kekok tanpa tetikus malah terkial-kial untuk membuat fungsi salin dan tampal (copy and paste)


Apapun ia merupakan peluang untuk menjelajah dan mencuba perkara baru. Pasal komputer dan CPU tu saya masih belum dapat guna secara bersungguh-sungguh lagi.


Harap lepas ni dapat kemaskini blog lebih kerap seterusnya tiap-tiap hari. Doakan.


Jumpa lagi.

7 comments:

aimie amalina said...

huwaaaaa
bertuah nye akak, dpt Tablet sejibik
hehehe
wee
boleh la berbelog sokmo kak
heheheh


rindu akak :)

fatynadia said...

wahhh untung lah dah ada tablet hehe

NA said...

@Mimito@Fatyn::Pinjam tablet orang punya.

belia bangkit said...

bestnyer....

Ezad Skytech said...

mula2 guna memang akan rasa janggal sikit kak..lama2 nanti ok la...hee~

Jasman said...

wah serononya ada benda tu...nak pinjam...

zareliqa afiqa said...

weee..seronoknya dapat hapdet pakai tablet.Belum merasa pegang benda tu.hehe