Nuffnang

Friday, December 16, 2011

Lamanya


 بسم الله الرحمن الرحيم


Assalamualaikum...



Lamanya tak menghubungi diri ke alam maya. Sebulan lebih. Rindu sepanjang takde di sini. Alhamdulillah akhirnya cpu ni dah siap dibaiki. Takpelah saya anggap saya bercuti bertenet lagi pula tengah cuti sekolah adalah peluang untuk mengutamakan hal kenduri dan jalan-jalan.


Bercakap mengenai kenduri, Makcik Minah dah selamat melangsungkan perkahwinan minggu lepas. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar. 


Malahan waktu tak aktif online ni, saya tumpukan pada peraduan Utusan pula iaitu teka kedudukan bola. Nanti saya cerita lanjut jawapan saya hantar tu :)


Ok nampaknya perlahan-lahan saya akan aktif semula berblogging dan melawat blog-blog yang saya selalu lawat. InsyaAllah jumpa lagi. Ini tulisan pemanas dahulu.




10 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

akhir nya kakwina kembali ^_^

NA said...

Terima kasih sebab sudi datang lagi.

maszull said...

assalamualaikum wina...selamat kembali berblogging di alam maya ini yer...:)

NA said...

Waalaikumussalam...InsyaAllah. Rindu nak online dari rumah.

Jasman said...

tu la dh lama xupdate blog ni...ingatkan dh lupakan alam berblog ni...

NA said...

Blog dan rakan blogger sentiasa diingati. Malah pernah gak rasa sedih sebab tak dapat online. Apapun memang rasa seksa tak dapat menulis.

hira said...

saya pun baru aktif balik ni kak. busy sikit. huuu.. welcome back! :D

zareliqa afiqa said...

Kak Wina!!! rindunya dengan akak..akhirnya kembali berblog semula.yeay! :))

aimie amalina said...

aduhaiiii
rindunyeeela dgn akak taw
mase akak post ni mimi kat kg kot
huhu
so, x dpt nak bace
huhu
semoga akak molek2 aje ye :))

Ezad Skytech said...

assalamualaikum kak...

rasanya da lama sy tak datang blog akak ni..apa2 pun...selamat kembali yekak...hee :D