Nuffnang

Sunday, December 22, 2013

Keputusan Pemenang Peraduan Lagi Mudah Menang Harian Metro Syok Sabtu! 30 November


 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...
Seperti dijanjikan untuk saya menulis senarai pemenang. Senarai pemenang ni keluar pada Harian Metro Sabtu semalam. Maaf, saya baru dapat baca.

Ok tanpa bertangguh lagi.

Pemenang hadiah utama wang tunai RM100 000
-Saedah Sabli (690122-01-xxxx)

Pemenang hadiah kedua bernilai RM5 000 setiap seorang (20 pemenang)
-Ishak Ismail (670911-10-xxxx)

-Suraya Adam (721028-05-xxxx)

-Razana Ghazali (680908-10-xxxx)

-Muhamad Suhaimi Mohd Roslan (810523-10-xxxx)

-Intan Marliana Ramli (840311-09-xxxx)

-Mohd Lutfi Ismail (890505-11-xxxx)

-Azmah Kassim (670910-02-xxxx)

-Hadibah Mokhtar (780618-09-xxxx)

-Karen Patricia Lansing (850705-12-xxxx)

-Abd Razak Man (571009-02-xxxx)

-Mohd Faizul Mat Said (770916-03-xxxx)

-Zaini Moin (720816-01-xxxx)

-Muharan Idris (740302-05-xxxx)

-Judy Falicia Anak Sigong@Sigong (690215-13-xxxx)

-Cylency Anak William (880123-13--xxxx)

-Mohamad Zaidi Abd Mutalib (940616-01--xxxx)

-Abd Khalid Masri (610810-10-xxxx)

-Munah Sidek (620212-11-xxxx)

-Islahuddin Misrol (830913-01-xxxx)

-Mohamad Zubir Ali (670517-08-xxxx) 

100 hadiah X RM1 000 akan diberikan juga. Senarai lengkap 121 pemenang akan diberitahu pada minggu hadapan. Jadi bersedia untuk dapatkan Harian Metro untuk tahu lebih lanjut.

Jadi ada tak nama korang dalam senarai? Tahniah yer :)

Jumpa lagi.      

P.S: Maklumat terkini 29 Disember. Keputusan penuh akan disiarkan esok iaitu 30 Disember bersamaan Isnin. Tiada aral saya akan tulis nama lagi 100 pemenang kepada sesiapa yang tak berkesempatan untuk dapatkan Harian Metro esok. Insya Allah.

Maklumat terkini 30 Disember: Senarai 100 pemenang tempat ke-3 boleh didapati di sini.
 

24 comments:

azira edora said...

sedy ny,,x de rezeki sye :'(

NA said...

@Azira: Mungkin awak menang tempat ke-3 yang dapat wang tunai RM1000. Senarai pemenang penuh belum keluar lagi. Dijangka keluar minggu ni.
Selamat berjaya :) Jangan sedih yer.

-wina1979-

Affendi Yusri said...

Boleh senaraikan 100 pemenng tak?? Hehe..

Affendi Yusri said...

Boleh senaraikan 100 pemenng tak?? Hehe

Azlan Alan said...

Agak pemenang yg 1000 tu bila keluar eh...krismas metro xkeluar..jumaat ke 27hb ke sabtu 28hb...berdebar gak ni..mana tau ade rezeki anak..

Fasrin Risa said...

Yang rm1000 tu, bila nak keluar?

Syafiq Imran said...

tempat ketiga tu dah kluar ke belum ye kak??paper ari ape..

tikah said...

Tak de pun keputusan 100 pemenang lg untuk metro minggu ni

raingerzz said...

buka semalam (27/12) ke keputusan keluar ?

tikah said...

Saya tengok xder pun senarai penuh nama pemenang pada harian metro sabtu 28 Dis 2013

tikah said...

Saya tengok xder pun senarai pemenang dlm harian metro 28 Dis 2013

Erine Fadzil said...

da kluar ke result rm1k

Erine Fadzil said...

camne dgn keputusan pemenang rm1k??
any update??

ancora imparo said...

Assalamualaikum.. Maaf ye kak.. Kak ada x senarai penuh pemenang.. Sy ad cri tp xdpt senarai penuh..

ancora imparo said...

Assalamualaikum.. Maaf kak.. Kak ada x senarai penuh pemenang? Sy ty cri jga dlm metro tp xjmpa.. Trima kasih.. ;-)

radhi norzaki said...

x kuar lagi ke pemenang tempat ke-3????

...AreNa93.... said...

ad x snrai nma untk 121 org tu...sy xsmpat nk bli srt khbar la..

...AreNa93.... said...

salam...ad x snrai nma 121 org pmnng tu..sya xsmpat bli srt khabar la...huhu...klau ad tlg share blh x

NA said...

@Kepada semua: Keputusan penuh seramai 121 orang akan dikeluarkan esok bersamaan 30 Disember 2013. Insya Allah tiada aral saya akan tulis lagi nama 100 orang untuk tempat ke-3

-wina1979-

Syamsul Hazry said...

senarai pemenang penuh dah keluar hari ni (30 disember 2013)..

Nor Fatihah said...

Huargg xdak rzeki..bru igt nk kwen cpt klu da mng haha

NA said...

@Syamsul: Haah

@Nor Fatihah: Wah sampai macam tu niat kalau menang :)

-wina1979-

cikchibi said...

TQ tuan tanah atas entry ni. saya tak tahu pun saya menang jika saya tak jumpa blog ni. itupun pagi tadi ada org metro call verify nama dan IC. dan, saya tak sempat tanya apa2x pun.

so, mmg dia akan contact kita untuk majlis penerimaan hadiah ye? sbb saya tak tahu camna nak tuntut hadiah tu.

NA said...

@Cikcibi: Wah orang lain semua beria-ia nak tahu keputusan pemenang. Nasib baik awak ditelefon pihak harian metro. Nanti bolehlah ceritakan pengalaman menang tu masa ambil hadiah tu. Kongsi saya nak tahu camne. :)

-wina1979-