Nuffnang

Wednesday, August 4, 2021

Lega: Senarai Bacaan Blog

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alhamdulillah senarai bacaan blog (reading list) sudah kembali pulih. Hehe rasa patah kaki pula sebab tiada senarai blog tulisan terkini terpapar. Sudahlah sebelum ini Puan Mama Yan (Azian Khalil) pernah cerita dia hilang senarai blog blogger di blog. Saya dengan bangganya kata saya pun senarai blog ada pada papan pemuka (dashboard) Pap, beberapa hari kemudian, senarai tulisan terkini blogger yang saya ikuti hilang. Serve me right!

Macam orang buta. Kenalah jalan (blog walking) berdasarkan ingatan sahaja bukan berdasarkan tulisan terbaru.

Korang ingat tidak, tidak silap 2013 atau 2014 blogger tidak boleh diakses?  (Sudah semak tahun 2011) Menggelupur masa itu tidak dapat menulis. Boleh klik di sini untuk baca.

Alhamdulillah atas nikmat dapat menulis dan membaca. Oklah jumpa lagi.

31 comments:

Amie said...

Haaa... dah datang semula senarai bacaan. Memang beberapa hari lepas membuta tuli jew BW hihihiii.

Ako Retna said...

Alhamdulilah hehehe... Tp kita mmg x pernah refer reading list so mmg x perasan sgt pun kehilangan reading list aritu

babYpose said...

Salam, betul saya pun ada masalah bloglist, downloading je.. Sharing si NA ni boleh tahu, server blogger rupanya


Zhi said...

Alhamdulillah .. kalau tak pening juga nak cari url kawan2 blogger kan? haha kalau zhi kena pun krik krik je baca post sendiri la nak buat apa lagi.. lels. jaga diri.

Muhammad Naim Abdullah said...

Maybe blogger ada masalah kot..

mama sara nur @ Cik Nor said...

akak, x boleh nk add list blog 😔kenapa ye

Azhafizah MN said...

Alhamdulilah dah ada dah. Senang nak blogwalking. Ingat ingat lupa lak hal tu. Blogger banyak juga isu teknikal yang dah jadi.

Syaz Eym said...

Nasib baik ada semula

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Reading list dashboard CCL pun dah problem beberapa hari . Stresss nk ziarah kwn2 guna bloglist je

norhidana said...

ni dah ok semula ye kak? yelah kalau tidak hilang arah kejap hehehhe...

SalbiahM said...

oh, ni saya ada jugak baca. Maybe Blogger ada masalah dan dah diatasi. Saspen bila blogger buat hal, takut blog hilang atau tukar interface baru yang rumit

NA said...

Alhamdulillah buat masa sekarang sudah ok.

NA said...

Masih tidak elok lagi ke?

NA said...

Saya tidak faham sangat maksud soalan Mama Sara Nur. Setahu saya kalau add list blog kena ikuti (follow) blog tersebut.

Puan Hazel said...

Alhamdulillah :)

Ilma said...

Alhamdulillah

mama sara nur @ Cik Nor said...

alhamdulillah

fairus said...

Masalah teknikal je tu.. ramai yang kena..

nohas said...

Alhamdulillah..dah ok..

kdg2 check blog kawan2 via bookmark..

mrhanafi said...

tak sangka orang lama juga dalam dunia blog ini ye

dear anies said...

tu laa. mula sy igt hp sy yg prob. so sy biarkan je. rupanya ramai yg kn. blogger nk upgrade sistem kot? tp sy tgk sama je��

Rabiahtul adawiyah said...

alhamdulillah

Farrah MF said...

Kebetulan sepanjang tempoh reading list tu hilang, saya tak masuk blog. Jadi tak perasan. Apabila baca entri blogger2 lain baru tahu tentang isu ni.

dear anies said...

hrp2 x hlg lg lps ni😆

nona sani said...

Syukur dah boleh.. sy pun stress woooo..
huhu..

mama sara nur @ Cik Nor said...

nk add yg dah follow

Atiqah Najihah said...

Alhamdulillah, selesai jugak masalah reading list ni. Saya tengok ramai gak alami masalah yang sama. Mungkin blogger yang ada masalah teknikal kot kan akak :D

dear anies said...

betapa pentingnya reading list buat blogger kan ;-)

mamapp said...

Mama jarang guna reading ist tu so xde a terkesan sgt

Nina Mads said...

bila ada reading list mudah nk BW hehehe dan tahu apa2 bacaan terbaru di blog rakan2

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Terkesan juga bila reading list dashboard blog tak berfungsi . Susah nak terjah entri blog rakan2 lain