Nuffnang

Sunday, October 16, 2011

Peraduan Cash Extravaganza Dengan Jacker


 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...

Cuti hujung minggu dah pun nak habis. Semoga anda dapat buat aktiviti-aktiviti yang disukai. Ada yang berehat, membeli-belah, pulang ke desa ataupun menonton siri yang tak dapat ditonton.

Saya nak kongsi sesiapa yang suka makan kudapan terutama kerepek kentang macam saya :) Kalau kebetulan anda beli kerepek kentang jenama Jacker, eloklah sertai peraduan yang disediakan. Hadiah pun lumayan iaitu:

2X Hadiah Pertama:RM 30 000 seorang
2x Hadiah Kedua:RM 20 000 seorang
3x Hadiah Ketiga:RM 10 000 seorang
4x Hadiah Keempat:RM 5 000 seorang
50x Saguhati: RM 1 000 seorang

Cara nak menyertai pun mudah, sertakan 1 bukti pembelian penutup aluminium atau keratan logo Jacker. Produknya Jacker Potato Crisps- 160g/75g atau Jacker Potato Chips- 60g.

Lepas tu anda jawab 1 soalan betul atau salah. Soalan memang senang.

Kemudian beri tandatangan yang kreatif bagi perkataan Jacker. Borang penyertaan boleh didapati di jacker.com.my. Jawapan pun boleh dijumpai di sini.


Muat Turun Borang Di Sini


Contoh Perisa Yang Ada




Jom kita masuk ramai-ramai. Tarikh tutup 30 November 2011. Jadi ada peluang untuk hantar banyak-banyak.


23 comments:

bobiedanbad said...

best ni mesti ikut

NA said...

@bobiedanbad: Saya sayanglah dah buang peket sebelum tahu ada peraduan ni.

PUTERI AISYAH said...

bukan tak nak join selalu susah nak kener cabutan bertuah ni

[sutera kasih] said...

nk beli nnti, dpt join, manatau ada tuah hehe

man said...

syarat simple...
tapi t/tangan tak kreatif.

NA said...

@Puteri Aisyah: Kita boleh berusaha. Penting tak putus asa kan?

@Sutera Kasih: Selamat mencuba. Hehe. Menang bagitau tau :)

@Man: Ala buat jer. Kiki.

SoLy SoLicious said...

wahh..dah join k?

NA said...

@Soly: Yer insyaAllah, borang dah ada cuma kena beli kerepek kentang ni banyak-banyak.

Ezad Skytech said...

nak buat tanda tangan kreatif tu yang susah..hee..

NA said...

@Ezad: Kak Wina tengah fikir ni dan tengok tandatangan yang perisian boleh buat. Cuba jer kan :)

zareliqa afiqa said...

Nak kena buat tandatangan yg kreatif ke.ehehe~ susah kot sebab iqa tak kreatif lngsung.kalau masuk confirm tak menang.
Chiyokk kak wina.Sokong akak..hadiah lumayan tu.weee~ ^.^

NA said...

@Iqa: Eh rasa Iqa lagi kreatif daripada Kak Wina. Apapun terima kasih bagi sokongan :)

Niena Pengembara Ilahi said...

tgn nie xberapa nk kreatif..makan tau le hehe

abghani said...

tk penah menang peraduan

maszull said...

salam wina...wah mama rasa mcm nak join jer...:)

aleen aiden said...

dulu abah suke suruh alin isikan borang petronas untuk dia.peraduan juga tu.tetiba teringat abah.hu3

schaze zainn said...

rajinnya kak wina join hihi

schaze tak makan cikedis mcm ni..huhu

aimie amalina said...

kikiki
akak suke join ye
bagus2
support akak!

iema... said...

kemanakah hilangnye kak wina.. lama tak nampak ...

sihat ker..? hope sihat yea...

hira said...

saya pelajar, tak boleh makan. huuuu.. sadis >.<

teha said...

wow ! bnyk tu duet.. hahahah !

PUTERI AISYAH said...

putus asa tak da lah......rezeki ada di mana mana kan.......bagus nasihat tu

budarkklang said...

awk~~saya nk tnya..

klau nk hntar lebih dr 1 borang kena bubuh kat sampul lain ke sampul yg sama ye