Nuffnang

Thursday, October 13, 2011

Pencarian Popular Google Untuk Blog Ini


 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...

Atas jasa enjin pencarian google maka terdapat perkataan-perkataan masuk ke blog saya. Hari ni nak kongsi perkataan-perkataan yang masuk ke blog ni atau senang cerita pencarian popular  untuk blog ini.

Ini sebahagian sahaja. Ikutkan ada lagi.  Apapun terima kasih kepada google yang letak mukasurat tulisan saya dalam enjin carian. Tak percaya cuba taip perkataan-perkataan di atas.

Ok itu sahaja. Jumpa lagi.


Enjin Pencarian Google


10 comments:

zareliqa afiqa said...

owhh..banyak jugak tu.Mcm mana kak wina check yer?ehee :D

yusuflaili said...

salam;
baguslah tu..dapat promote blog.heheheee!!

Firdnurjue said...

wahhhhhhhhhhhh yeke syg..dasyat2..jue xpnh try lak..keh3..asenyer jue nyer xdo kot..hak3

Niena Pengembara Ilahi said...

ayat berlapis tu utk ape ye hehe

abghani said...

oic

NA said...

@Iqa: Tengok kat google statistics.

@Yusuf: Haah.

@Jue: Eh tengok kat statistics mesti ada.

@Niena: Hehe kenalah baca kalau nak tahu.

@Abghani: Ni jer komen?

Lia Irdelia said...

wah.. untunglah..
heheh

NA said...

@Lia: Ada juga terlekat sikit. Alhamdulillah.

[sutera kasih] said...

best kan tgk keyword yg masuk dlm blog :)

aimie amalina said...

weeeewiitttt!
heeeee
akak punye belog mesti popular
heeeee =]
conok jee..