Nuffnang

Wednesday, October 5, 2011

Gambar Dapat Mewakili Beribu- Ribu Perkataan: Statistik Pada Satu Masa



 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum... 
Lepas poskan tulisan ini.



11 comments:

KaK LimAh Si SupiR said...

fuyooo..smpai k sana reader kakwina :P

aimie amalina said...

=]
sebb seorg manusia mampu mempunyai seribu andaian utk 1 gambo

NA said...

@Kak Limah: Rasa sebab buat pos siri House.

@Mimito: Betul tu.

hira said...

mari kita luaskan lagi jaringan blog. eh, ada ke ayat tu? haha. congrates kak! :D

yusuflaili said...

Salam;
ini dinamakan dunia tanpa sempadan.

L said...

waaaa. ramainyer foreigner... huhu


derhaka pada ibu bapa??=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/10/6-jahanam-3.html

abghani said...

bravo...lah cik wina

fatynadia said...

woa dasat lah kakak. nanti kalau tulis in english mesti lagi amai kan

Elih Japahar said...

NIce info...boleh apply entry mcm ni kalau nak tarik trafik dr sana hehe

teha said...

yeah ! sbb tu gambar sngt bermakne.. hehe

NA said...

@hira: Ada istilah tu. Yer mari bersama-sama.

@Yusuf: Haah.

@L: Google Translate kan ada :)

@Abghani: TQ.

@Fatin: Haah memang pun. Ada dulu reader masuk suruh buat banyak-banyak tulisan dalam BI.

@Elih: Yer tu buat pos camtu tapi yang penting saya apa saya tulis.

@Teha: Betul.