Nuffnang

Tuesday, February 26, 2013

Tunggu Sambil Menulis


 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Isk-isk seminggu lebih tak kemaskini ada je yang lain pada pengedit teks ni. Malas betul nak jenguk blog sebab iklan hantu. Komen-komen diterima saya tak balas. Maaf ok. Cuma dilepaskan. Takmo tengok iklan hantu yang masih ada. Kalau korang tahu iklan hantu tu terletak di kiri yang mungkin korang tak nampak sebab iklan tu macam biskut kejap ada kejap takde. Sesiapa ada penyelesaian untuk buang, boleh tinggalkan komen.

Tulis ni sebab tunggu 'buffered data' siri tv. Mata terasa mengantuk jadi alang-alang baiklah tulis. Oklah selamat beradu semua.

2 comments:

Unknown said...

iklan yg funny videos tu ke kak?

kalau tgk dgn mozilla nampak

kalau tgk dgn chrome tak nampak

tak tau nak tolong mcm mn

NA said...

@Schaze: Haah. Iklan tersebut. Tu malas nak buka blog sendiri. Haah memang perasan kadang2 iklan hantu ni ada kadang2 takde. Oh kalau tahu nanti bagitahu camne nak buang tau :)

-wina1979-