Nuffnang

Sunday, August 2, 2020

Tanda Nama

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Tanda Nama Pengawas Pusat Sumber


Tidak sangka masih ada lagi tanda nama ini. Maknanya ada bersama sejak 15 tahun lalu.


14 comments:

Muhammad Naim Abdullah said...

ini kenangan akan kekal selamanya nya,, selamat hari raya

Cikgu Badar said...

Sentimental value tu

Ami Hamni said...

wow sudah laa sekali ya, pasti ada kenangan yang mengesankan

Mell said...

waa... saya dulu pun pengawas pusat sumber juga... best kan :)

nayfatimahrasyid said...

Dulu ade simpan tanda nama untuk PBSM, sayang sangat 😘😘
Lepas dah pindah rumah tak tau hilang ke mana, tanda nama masa form six pon hilang😬😬

Khairul Krol said...

Kenangan di zaman persekolahan :)

Himawan Sant said...

Keren, kak.
Nostalgia tetap tersimpan rapi dalam memorabilia satu ini.

Siti Yang Menaip said...

comelnyaa jadi pengawas library hehe..
saya pun masih simpan kad nama masa sek dulu2..
sayang nak buang walaupun warna da pudar.. sentimental value =)

Nor Azimah Ali said...

Sentimental value kan, akk dulu ada gak simpan, tapi dah pindah randah tah mana hilangnya, sayang betul.

dear anies said...

eh ehhh sama laa kita masih ada simpan lagi kenangan tu kan?

NA said...

Terjumpa padahal tiada niat hendak simpan.

Diana Rashid said...

simpan elok2 buat kenangan.. Akak punya hilang entah kemana dah. 25 tahun dah tinggal sekolah.Mana nak mencarinya..heheh

Kamsiah yusoff said...

Zaman akak dulu dipanggil pengawas perpustakaan

Mrs. A said...

Dah diblogkan InSyaAllah boleh tengok semula dah tua-tua nanti hiks!
Mrs. A punya name tag sekolah pernah gaklah terjumpa tapi tulah hilang semula pastu terus hilang tak jumpa lagi sampai sekarang. Masa jumpa semula tu pun belum zaman smart phone lagi kalau tak mesti dah snap gambar dah.