Nuffnang

Friday, January 15, 2021

Terima Bungkusan Pos Ekspres

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...


Semua orang suka kejutan yang baik.

Di awal pagi sebelum pukul 8, terima bungkusan oren yang terletak dalam peti surat. Bungkusan daripada Anies Yusop. Pemilik blog aniesandyou. Kejutan yang tidak disangka.

Pos Ekspres



Saya merasa permukaan yang rata dan keras, saya menjangkakan buku.

Lawak Kampus Edisi 1 + Nota



Apabila buka, terpapar 'Lawak Kampus'. Bolehlah baca pada waktu senggang.

Terima kasih Anies.


27 comments:

Abam Kie said...

tahniah kerana dapat hadiah. Mesti jadi pengomen tegar di blog Anies kan?

NA said...

Agaknya tapi sebelum sudah dapat hadiah.

Syaz Eym said...

Tahniah

norhidana said...

Bestnya.... tahniah kak

nohas said...

Alhamdulillah..bertambah bahan bacaan..

dear anies said...

alhamdulillah...
sampai jua ;-)

dear anies said...

p/s sama2

enjoy your reading ;-)

Azhafizah MN said...

Sesekali dapat surprise dari blogger. Tahniah kak Wina. Ada masa santai santai boleh baca hiburkan hati dengan lawak kampus :)

Ujie Othman said...

Wah Na...syok selalu terima hadiah dari sahabat blogger.
Alamdulillah...rezeki.

Shikin Razali said...

Tahniah NA.. semoga awak dan si pemberi dimurahkan rezeki..

Atie Zieya said...

yay tahniah , dapat hadiah :)

Farrah MF said...

Tahniah, NA. Anies memang rajin hargai rakan-rakan blogger 😊

Nur said...

Wah, best, dapat hadiah. Nanti boleh la buat review, lawak tak bukunya. Hehe..

Nour Adieb said...

Lagi2 PKP ni, boleh isi masa layan komik kan 😬😬😬

Kai said...

wah bestnya dapat parcel xD

Litah L said...

congrats dapat komik

adianiez AIDA said...

bertuah badan :)
komik ni kegemaran anak-anak aida tau, wina.
Ijat pun dah menjangkit dgn kakak-kakaknya suka baca lawak kampus.

Sha Mohamed said...

Alhamdulillah.. Tahniah awak..

Nina Mads said...

rezeki NA.. anies memang rajin pos brg senyap2. hehe

ada 3 komik anies beri belum sempat baca. semua tinggal rumah mak. PKP ni tak dpt balik.

mamapp said...

Komik fav syafi ni. Ni dah issue berapa ni macam xpenah beli lg

Wak Lat said...

untung dpt komik percuma dari anies tuuh.. 😅😅😅

Shida Radzuan said...

Tahniah NA :)
Shida pun dapat satu..blm write up lg!

Cik TK said...

Wahh bestnya dapat hadiah! Tahniah!! rezeki tuuu...

Eza boom boom said...

Boleh baca komik masa santai-santai pada waktu petang. Alhamdulillah rezeki Kak Wina.

nayfatimahrasyid said...

Jom baca sama sama 😊😊

Nina Mads said...

dh habis baca ke komik ni? boleh buat review hehe

NA said...

Hehe baca perlahan-lahan. Boleh tahan ada 100 muka surat.