Nuffnang

Saturday, February 22, 2020

Edens Garden Synergy Blend Muscle Relief Essential Oil Roll-On

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...


Saya berminat untuk mencuba produk ini kerana produk ni dapat ulasan positif yang paling banyak untuk melegakan dan meredakan kesakitan otot. Kiranya produk paling popular dalam jenama Edens Garden. Boleh rujuk pada website untuk tengok ulasan pengguna-pengguna lain. Jadi terima dan ada harapan/jangkaan yang tinggi bahawa produk ni berkesan kepada saya.


Eden's Garden Muscle Relief Roll-On
Edens Garden Synergy Blend Muscle Relief Essential Oil Roll-On


Pertama kali buka haruman menenangkan bau macam rootbir. Saya tengok bahan-bahan terkandung ialah minyak pati peppermint, clove bud, wintergreen, helichrysum bergabung bersama 3% minyak kelapa. Jangan risau ia tak berminyak pun. Pakai pun takdelah rasa berangin kuat macam pakai minyak urut. Rasa nyaman. Boleh terus pakai pada bahagian yang terlibat. Biasanya bahagian kaki, leher atau bahagian belakang. Bukaan bentuk roll on jadi tak tumpah dan jimat penggunaan. Sekata sapuan pada kulit.


Senarai bahan dan apabila penutup dibuka


Harga untuk 10 ml dalam RM30 lebih. Tengok tukaran ringgit Malaysia ke dollar US.

Pendapat saya puas hati pakai. Takdelah rasa tertipu atau rasa produk tu terlebih iktiraf.


49 comments:

nayfatimahrasyid said...

kita dah follow awak ;)

Nur Asyiqin said...

suke nye kalau wangi segar fikiran.. ada wangian mahal tapi tak long lasting

Nurul Aziz said...

susah nak jumpa produk murah dan berkesan ni. bagus betul.

Mell said...

Untuk legakan kesakitan otot... bagus sangat ni. Suka dengan jenis botol gini, ada roll atas tu... taklah banyak terbazir

Etuza said...

Semoga ada ada rezeki anda ya

Elly Matin said...

tiada jumpa pula tadi waktu ke watson.

NA said...

Tiada di Watson. Beli dalam talian.

Ibu Lala said...


nak beli kat mana ni. cam best jek.

NA said...

Beli secara talian di edensgarden.com

Etuza said...

Saya lelaki suka pakai wangian yg halal..boleh pakai masa solat..guna sikit ja jimat..

Julia Johari said...

Bila dah selesa pakai senang nak setia kan.

NA said...

Betul tu.

NA said...

Ni bukan minyak wangi tapi minyak pati untuk kelegaan otot. Cuma ia berbau wangi.

NA said...

Amin. Tq.

marsha said...

Bagus ni...thanks sharing!

norhidana said...

sedapnya kalau bau rootbear tuh...

ray said...

I've never really found one but someone did get me quite a similiar product.

Azian Elias said...

Simpan siap2 dlm handbag.

Ninja Blogging said...

Macam bagus je... Senang bawak ke mana2

Atul Hamid said...

Kalau tak berminyak, okayla camtu.

Nas Nuri Construction (Dawaibesi.com) said...

Assalamualaikum Sis NA , jemput sertai give away dengan hadiah tunai RM1000 oleh Mamapipie & Friends.



Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200



Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100



Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50



Penyertaan sangat mudah & tarikh tutup giveaway pada 29 Feb 2020. Klik sini sekarang untuk sertai.

NA said...

Waalaikumussalam. Terima kasih sebab jemput.

Azirahman said...

Banyak juga baca komen positif tentang produk ni.

Mrs. A said...

Nanti nak cubalah.
Feed back positif ni

nohas said...

bau rutbir oklah..akk beli yg dari seberang bau minyak angin..

Wak Lat said...

ooo., minyak urut gamat nih., ;p

dear anies said...

tiba2 sy rs ia boleh berbau smpi ke sini bla bc entry ni hehehe

Hsna Rahman said...

bau wangi ni boleh segarkan mood sbnrnya..lg2 yg fresh dan bau2 mcm baby..tenang je rasa

AisNy said...

kat mana boleh dapat ye, kalau nak beli?

NA said...

Beli secara talian.
edensgarden.com. Lepas tu cari nama produk ni.

Nina Mads said...

tak nampak pun di Watson..

NA said...

Memang takde di Watson. Beli online.
edensgarden.com.

I am LZ said...

Kalau ada jual area Seremban nanti LZ nak beli juga..
Perlu ada dalam handbag sebab LZ sejenis mudah pening kepala.

Hans Hanis said...

nice
nak kena cuba nih

Andrie Kristianto said...

Mantap, produknya berkualitas sekali

plain83 said...

Menarik gak produk ni, boleh la nak dicuba nanti :D

Btw, jemput join my contest jom? Deadline 15 April 2020 ;)

http://throughmyglasseskacamata.blogspot.com/2020/02/contest-saya-mahu-produk-creative.html

Rizki C. Permana said...

ini sudah dijual online kah? salam kenal btw

Arenapublik said...

cukup mahal harga untuk produknya ya

NA said...

Memang jual dalam online. Salam kenal.

NA said...

Kalau tukar duit US memang mahal. Tapi saya masih rasa berpatutan berbanding dengan jenama lain.

NA said...

Amin. Saya pun berharap ada dijual di pasaran tak perlu beli secara talian.

dear anies said...

mahal tapi berbaloi / berkesan pada saya ok lg... jgn mahal je dpt harap tp langsung tak berkesan. rs nk humban je kalau mcm tu hahaha

Ibrahim said...

bagus tu obat, ingin juga awak nak cuba

Warisan Petani said...

Boleh cari produk ni

Nina Mads said...

boleh beli di mana tu?

NA said...

Laman sesawang: edensgarden.com

Azhafizah MN said...

Mudah yg jenis roll on ni kan. senang buka tutup dan roll je.

Nur said...

Macam perfume pulak botol dia. Tak pernah pakai produk Edens Garden.

Nina Mads said...

harap kalau beli di website sampai dlm keadaan baik.. dh lama brand ni di pasaran cuma tak pernah beli.