Nuffnang

Tuesday, December 29, 2020

Spiral Crocheted Bag

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Saya dapat beg ini sebagai hadiah. Beg krocet. Warna-warna pelangi.

Spiral Crocheted Bag



Selain itu dapat magnet peti sejuk dari Pulau Pangkor.


Fridge Magnet



Hadiah ini daripada blogger Iamaslowrunner-> iamaslowrunner.blogspot.com
Cantik hasil tangan Puan Nur.

Sebelum buka bungkusan, ada nota.


Nota Merah Jambu



Magnet peti sejuk telah diletakkan pada peti sejuk.
Saya akan guna beg ini nanti. Terima kasih kerana beri saya peluang untuk terima hadiah ini. Hasil tangan yang cantik.


31 comments:

nohas said...

tahniah..cantik hadiah2nya..

Puan Hazel said...

Murah rezeki NA... selalu dapat hadiah :)

Nur said...

Wah, cepatnya NA dah up entri pasal ni. Sungguh efficient! Hehe.. terima kasih, NA. ^_^

nayfatimahrasyid said...

Cantik 🌹🌹

NA said...

Amin.

NA said...

Hendak beri kelegaan/ketenangan pada pemberi.

Amie said...

Tahniah!

Madam Maq said...

Alhamdulillah, tahniah 🌹

Ana Jingga said...

comel je , kak ana ingatkan snowcap tadi hehe :)

Warisan Petani said...

Alhamdulillah
rezeki

mama tisya said...

seronok dpt adiah yg comel tu

Atie Zieya said...

i love fridge magnet.. klu perlu melancong mana2 pun mmg suka beli kan org fridge magnet.. hehehe .. and colourful bag tu pun cantik.. tahniah :)

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah...
Cantiknya snowcap colourful tu. Berbakat mengait rupanya kak Nur ni.
Tahniah kak Wina dapat hadiah dari blogger Kak Nur :)

NA said...

Alamak nampak macam cap, ini beg.

Siti Yang Menaip said...

ehem ehem.. ada sesuatu untuk anda disini :
https://sitiyangmenaip.blogspot.com/2020/12/top-commentators-2020-blog.html

norhidana said...

bestnya bila dapat hadiah dari kwn2 blog, cantik beg tu kak

Hayati Suki said...

tahniah NA,,,cantik sangat tu :-)

Syaz Rahim said...

bestnya!

Shikin Razali said...

Tahniah NA.. semoga makin murah rezeki awak dan si pemberi...

Cik Suerin said...

Comei hadiahnya 🤓🌼
Semoga terus murah rezeki buat pemberi dan penerima hadiah 🎈

Azhafizah MN said...

Ehhh saya silap taip..dah baca beg tapi taip snowcap..entah apa apa lah. Kecelaruan maklumat dan tindakan tak selari. huhu

NA said...

Takpe, memang nampak macam cap. Lupa hendak keluarkan tali.

Tqa London said...

Comelnya crocheted bag tu. Saya suka barang2 crochet ni tapi susah sikit nak cari.

Nour Adieb said...

I is suka kumpul fridge magnet 😀

dear anies said...

wahhhh dapt hadiah ya... tahniah! kena simpan lek lok tu ;-)

SalbiahM said...

Tahniah. Comel beg tu

Siti Yang Menaip said...

colourful dan comel begnya..

Nina Mads said...

comel hadiahnya.. kalau nina syg betul nk guna

semoga tahun ini murah rezeki dlm blogging

Litah L said...

Alhamdulillah rezeki 😊😊

Sha Mohamed said...

Alhamdulillah..

adianiez AIDA said...

bestnya :)
murah sgt rezeki wina ni.
kerap dpt hadiah.