Nuffnang

Saturday, January 9, 2021

My First Giveaway By Blog Sal

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

[TAMAT]

Sempena hari ini hari jadi saya yang ke-42 maka berminat untuk ikuti segmen Sal. Lagipun saya sudah lama ikuti blog Sal. Hehe ingin menyokong kerana Sal pun rajin melawat blog saya.

Ayuh, kita tengok syarat-syaratnya. 

Pertama sekali kena ikuti blog Sal -> blognisalpunya.blogspot.com

Kedua buat tulisan/pos 'My First Giveaway by Blog Sal'-> sudah.

Ketiga tiru dan tampal poster seperti di bawah dalam pos dan pautkan pada pos Sal  yang berkaitan-> sudah.





My First Giveaway By Blog Sal


Akhir sekali jangan lupa tinggalkan pautan pos anda pada ruangan komen 'My First Giveaway by  Blog Sal'-> akan tinggalkan komen nanti apabila pos ini muncul.

Senang bukan. Hadiah menarik iaitu magnet peti sejuk beserta hadiah misteri untuk 15 orang bertuah melalui random number generator. Seronok hendak tahu apa hadiah misteri. Harap bertuah.

31 comments:

Puan Hazel said...

All the best. Moga ada rezeki NA.

SalbiahM said...

Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah 4. Semoga berjaya!

Happy birthday kak NA! Semoga jiwa sentiasa muda

SalbiahM said...

Terima kasih kerana menyertai Giveaway by Blog Sal. Nombor penyertaan anda adalah . Semoga berjaya!

p/s" Hepi birthday kak NA! Semoga jiwa sentiasa muda. Thanks join

Ujie Othman said...

Good luck!

Happy Birthday NA 💐
Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

Martin Karakabu said...

Hallo sobatku selamat ulang tahun, usia bukan penghalang untuk terus berkarya dan berinovasi. Semoga sukses dalam perlombaan yang diadakan. salam hangat dan terus berkarya...

Azhafizah MN said...

Happy birthday Kak Wina. Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaaminn

Semoga berjaya menang giveaway Sal :)

Nina Mads said...

sannah helwah.. semoga panjang umur dan murah rezeki.. amin

belum join lg GA sal..

Nur said...

Happy birthday to you, NA! Semoga sihat sejahtera, murah rezeki dan dirahmati Allah. ^_^

P/S: Good luck untuk giveaway tu. :)

Rajani Rehana said...

Fabulous blog

Luiz Gomes said...

Boa tarde NA. Parabéns pela matéria.

The Redza Channelz said...

W'salam..
Happy belated birthday.
Semoga ada rezeki dalam giveaway ini.

Himawan Sant said...

Happy Birthday, kak Na.
Semoga hal dan harapan baik akan terwujud, Amin.

Juga semoga persahabatan kak Na dan kak Sal terjalin indah selamanya.

Nor Azimah Ali said...

Good luck NA.
Dan selamat hari lahir juga diucapkan. Semoga bahagia selalu.

Muhammad Naim Abdullah said...

selamat hari lahir dan selamat bersegmen

Atie Zieya said...

happy belated birthday dan good luck!!!!

Lya Imtiyaz said...

Salam NA.KakYa singgah sini dari GA yang sama. Good luck. DONE FOLLOW #311. Heppy belated beday!

Litah L said...

All the best n happiest birthday 2 u 🎉😊

dear anies said...

selamat hari lahir... moga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberkati-Nya selalu

Siti Yang Menaip said...

nak kena terjah juga ni.. baru sempat nak blogwalking..
baru tahu update apa2 hehe..

Amie said...

All the best.

Sha Mohamed said...

All the best..

Tiara Sapphire said...

goodluck :)

https://www.tiarasaphire.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

Azhafizah MN said...

Singgah BW dari segmen yang sama :)

https://www.azhafizah.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

Shikin Razali said...

Assalamualaikum, hai.. singgah di sini dari giveaway yang sama.. Best of luck to you.. Semoga ada rezeki..

https://www.shikinrazali.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal.html

adianiez AIDA said...

good luck :)
moga bertuah.

nurul aqidah azahar said...

singgah sini..good luck
https://mummysupplementshop.blogspot.com/2021/01/my-first-giveaway-by-blog-sal_17.html

Nina Mads said...

semoga NA ada rezeki utk menang. ramai yg support GA sal ni. alhamdulillah dpt sambutan

mamapp said...

Good luck NA semoga ada rezeki

Cik TK said...

Happy belated birthday kak NA!!

Good luck and all the best!!!

Eza boom boom said...

Selamat bergiveaway kak. Eza blogwalking sekali lah dah ke blog ini. Eza peserta pertama segmen Sal. Hihi.

as samsudin said...

Blogwalking dari segmen yang sama, dan follow sini. Selamat Hari Lahir dan good luck ya!