Nuffnang

Tuesday, September 21, 2021

Giveaway By Shida Radzuan

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alhamdulillah ada peluang untuk sertai segmen daripada Shida Radzuan.

Syarat-syarat mudah. Memandangkan saya pernah ikuti segmen Shida sebelum ini, saya sudah ikuti media sosial yang saya ada. Sungguh mudah. Klik gambar di bawah untuk ketahui lebih lanjut.


Kena jawab soalan mengapa suka blog Shida. Bagi saya blog Shida ringkas, senang dilawati mengikut arkib bulan, tahun, mudah dibaca serta suka baca luahan tentang kehidupan seharian dan info berguna.

Tarikh tutup 2 Oktober 2021. Cepat ada masa lagi.

Jumpa lagi.

35 comments:

Suria Amanda said...

All the best...

Azhafizah MN said...

Semoga ada rezeki akak juga dalam giveaway Shida ni. Aaminn...

nohas said...

good luck NA..

SalbiahM said...

Good luck! Nanti nak join jugak

Puan Hazel said...

All the best NA!

Syaz Rahim said...

semoga beroleh rezeki

mamapp said...

Good luck na

babYpose said...

Waalaikumusalam, belum pernah berGA masa berblog kembali ni, menarik dan mudah, selamat bergiveaway sis NA moga perolehi rezeki. InshaAllah.

Mrs. A said...

Semoga dikurniakan rezeki menang NA

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

All the best

Syaz Rahim said...

semoga beroleh rezeki

nayfatimahrasyid said...

All the best 😘😘

anakdenesor said...

all the best tau

OKje said...

Lama tak join giveaway….awal awal dulu rajinlah jugak 😁

Farrah MF said...

Good luck, NA :)

OKje said...

Lama tak join giveaway… dulu dulu rajin jugak

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

All the best . Semoga ada rezeki untuk menjadi pemenang

Shikin Razali said...

Salam singgah dari giveaway yang sama, best of luck to you.. Semoga ada rezeki untuk semua peserta...

https://www.shikinrazali.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

norhidana said...

gogo cayok kak

Abam Kie said...

Selamat maju jaya. Semoga menang nanti....

Ujie Othman said...

Moga berjaya NA!

fairus said...

Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

Ibucida said...

goodluck dan semoga dimurahkan rezeki (",)

Tengku Sofia said...

Good luck!

Etuza said...

Good Luck..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Moga berjaya.

mama sara nur @ Cik Nor said...

good luck NA

Amie said...

Good luck NA.

Nour Adieb said...

Good luck

Ika.S said...

Goodluck. Ika datang dari giveaway yang sama :)

https://ikashoid.blogspot.com/2021/09/giveaway-by-shida-radzuan.html

nona sani said...

All the best!!! Hehe

NadiaJamhari said...

Goodluck!

Shida Radzuan said...

Terima kasih sudi join GA shida ya :)
Nantikan keputusan pemenang pada esok pagi.
Good Luck Kak NA ^_^

dear anies said...

sy pun join jg ;-) good luck NA!

Nina Mads said...

Semoga berjaya