Nuffnang

Friday, November 12, 2021

Giveaway By Lady Dini 1.0

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alang-alang tidak tahu hendak tulis apa, jalan-jalan blog orang ternampak satu peraduan ini. Tengok syarat-syarat sangat mudah jadi marilah sertai wahai bloggers yang baca tulisan ini.

Klik kain rentang di bawah untuk baca syarat-syaratnya.


Tarikh peraduan dari 12 November-18 November 2021. Lebih kurang seminggu. Cepat sertai nanti lupa.

3 pemenang bertuah akan dipilih dengan hadiah kejutan. Tidak pasti cara apa pemilihan. Mungkin secara rawak atau pusingan roda.

Semoga berjaya semua.


39 comments:

dorsett pink said...

good luck semua pada yang menyertai

nohas said...

Good luck NA...

AiniHalim said...

Aini pun nak try juga..
Wish you good luck too (^_^)

Syaz Rahim said...

all the best NA!

SalbiahM said...

Good luck! Nak join jugaklah nanti

ازمير شهار ~ azmer said...

Uishhh lama dah tak berblog mcm nak cuba² lah pulak hehe

Lady Dini said...

Wee thank you join 😍😍😍

babYpose said...

Menarik juga ni, selamat bergiveaway NA, moga berjaya Aameen.

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

Amie said...

Good luck NA.

mama sara nur @ Cik Nor said...

good luck Na

Azhafizah MN said...

Selamat bergiveaway kak. Semoga ada rezeki nanti.

mrhanafi.com said...

cuba awak buat bisnes...pasti banyak perkara mau ditulis

FarihaJafri said...

Jalan2 dari Giveaway yang sama.

Good Luck and all the best 😊

Nur Aziz said...

Menarik.. dah minta Azmer Shahar join hehe

Ujie Othman said...

Semoga berjaya NA.

Nurin Irsalina said...

nak join,lah. good luck

Luiz Gomes said...

Parabéns pelo seu excelente trabalho e matéria. Bom final de semana.

Shikin Razali said...

Best of luck kak NA.. Semoga ada rezeki untuk akak...

syuhada salleh said...

semoga berjaya..

Nurin Irsalina said...

hehe, kita pun dah join.

Cik Idaa said...

goodluck :)

Gustyanita Pratiwi said...

semoga berhasil kak giveawaynya ^^

mama tisya said...

good luck

mrhanafi.com said...

semoga berjaya....

bila berjaya jangan lupa untuk share dalam blog

Calrase Patrick said...

Good luck :)

Puan Hazel said...

Moga ada rezeki NA aamin.

Tiara Sapphire said...

goodluck :)

Mrs. A said...

Semoga bertuah NA.
Mrs. A pun baru je join

Kakmim said...

Moga ada rezeki NA.. gud luck

mama tisya said...

good luck

mummy_ayu said...

good luck!

shima jelani said...

All the best NA :)

zila norazila said...

Good Luck dik

norhidana said...

good luck kak

Bola Katok said...

Semoga berjaya!

Wak Lat said...

gudlucknyerr 😅

mamapp said...

Goodluck na.. rasa2 mcm ada join atitu

Shida Radzuan said...

Good Luck kak NA! shida pun join juga.