Nuffnang

Monday, February 8, 2021

Ceritaita Hendak Bagi Hadiah!

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Jadi penangkap nombor lagi. Kali ini kena tangkap nombor  3 000 000 ( 3 juta) di blog Ita. 




Kena tulis pos dan tunjuk gambar nombor tersebut.

Tangkapan Skrin 3 000 000



Hehe jenuh juga kejar. Alhamdulillah dapat.

28 comments:

Adinda Baizura Mazlan said...

Good luck!

Rozita Ceritaita said...

wah tahniah! bagi saya detail boleh? nak pos hadiah ;) email ke rozitaabdrahman@yahoo.com atau whatsapp ke 0137428301 ya.. terima kasih join!

norhidana said...

tahniah kak... wahhh rajin akak menangkap nombor

Atie Zieya said...

Alhamdulillah!!! rezeki !! tahniah :)

Nur said...

Wow, hebat NA ni. Tahniah, ye!

mama tisya said...

Tahniah rezeki

Himawan Sant said...

Wah, mantul ... Mantap Betul !.

Tiara Sapphire said...

tahniah sis :)

Suria Amanda said...

Tahniah...

NARDtheNERD said...

tahniah dapat.. hebat sis :)

SalbiahM said...

Tahniah NA. Bukan senang nak menangkap nombor ni

Amie said...

Tahniah!
Banyak hasil tangkapan. Boleh buat koleksi, berapa banyak dah ye?

NA said...

Baru 3 tangkapan. Sebenarnya takut juga nama saya sahaja naik di satu-satu blog jadi saya tangkap di blog-blog yang saya tidak pernah tangkap tapi bagus juga tuan punya blog galakkan tangkap lagi. Alhamdulillah.

Semut Senyum said...

Assalamualaikum Wahhh.. tahniah!

Shikin Razali said...

ALhamdulillah, tahniah kak NA..

Azhafizah MN said...

Wahh betul betul tepat ni kak. Terbaik! Selalu berjaya dapat tangkap nombor.
Alhamdulilah..rezeki akak :)

nayfatimahrasyid said...

Good luck NA👍👍
Nanti bagi address 🌹

NA said...

Memang sudah bagi alamat pada penganjur dan alhamdulillah dapat hari ini. Yeay.

Shida Radzuan said...

hebatnya NA! tahniah NA! rezeki heheee :)

Litah L said...

tahniahhh NA!

nona sani said...

Tahniahhhh!
Best kan, macam puas hati sangat, tapi kena refresh banyak kali jugak.HAHHA

NA said...

Masa itu sudah hampir jadi takde banyak buat.

Nour Adieb said...

perghhh 👍👍👍 thorbaikkk

dear anies said...

wahhh hebakkkk mung👍👍👍👍

Nina Mads said...

alhamdulillah rezeki NA. tahniah

mamapp said...

Tahniah NA.. blog mama rasanya lagi 2 hari kut.. jom usha

NA said...

Memang tengah usha. Cepat juga. Saya jangka hari Ahad.
Insya Allah terima kasih sebab bagi saya usha lagi.

Sha Mohamed said...

Alhamdulillah.. rezeki tu..