Nuffnang

Monday, April 5, 2021

Giveaway Sampul Raya Hipster

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Julung kali Azhafizah MN buat peraduan pemberian sampul duit raya hipster. Haruslah sertai. Kata tidak lumayan? Tidak betul, hasil kreatif dan curahan idea sendiri itu bermakna. Saya pernah dapat penanda buku tulis Top Comentator 2020 gaya klasik. Tahan lama dan saya tengah guna untuk tanda helaian muka surat buku yang saya baca.

Oh bebel panjang pula. Mari kita lihat syarat-syaratnya sangat mudah. Klik kain rentang untuk ke blog penganjur.

1. Buat satu entry bertajuk: Giveaway Sampul Raya Hipster 

2. Letakkan banner dan backlink kan kepada link entry ini- Sudah [√]

Giveaway Sampul Raya Hipster 5 April 2021-12 April 2021



3. Publish entry dan letakkan link penyertaan blog dalam entry ini (pos penganjur blog).

Hadiah berupa:

Hadiah Pertama: 50 keping sampul duit raya hipster.

Hadiah Kedua: 40 keping sampul duit raya hipster.

Hadiah Ketiga: 30 keping sampul duit raya hipster.

Banyakkan sampul duit raya? Boleh beri emak dan abah sedikit. Tidak pun guna untuk beri ketika kenduri.

Tarikh tutup: 12 April 2021. 

Pemenang dipilih melalui secara rawak.


29 comments:

Sha Mohamed said...

semoga ada rezeki awak..

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah jika ada yang menghargainya kak. Terima kasih sudi join GA saya.
Sebenarnya dah banyak kali saya anjurkan GA cuma dah lama tak buat GA :)

Cik nadya said...

goodluck :)

Atiqah Najihah said...

Goodluck and all the best akak! ^.^

Ujie Othman said...

Good luck Na!
Memang menarik sampul raya Fiza design tu.

mama sara nur said...

good luck
menarikkk

Ako Retna said...

gud luck na!!
hahaha k ret pun join...

edahyukarim said...

Good luck!! menarik sangat sampul raya tu kannn :)

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Moga berjaya.

Atie Zieya said...

good luck kak :)

SalbiahM said...

Good luck! Hasil tangan Fixah selalunya cantik dan kreatif

Syaz Rahim said...

goodluck!

Luiz Gomes said...

Boa tarde NA, parabéns pela matéria.

Wak Lat said...

mugo berjaya., ;p

Unknown said...

All the best... :)

Tqa London said...

Wow, cantiknya sampul raya ni. Good luck !

Himawan Sant said...

Semoga berhasil mendapat giveawaynya, kak.
Aku kenal kak Azhafizah :)

Gustyanita Pratiwi said...

kudiakan semoga beruntung. Menang giveawaynya,aminnn :)

dear anies said...

selamat berjaya tau. nnt kalau mng bolehlah bg saya sampul tu berserta ongkos didalamnya hahahahahaha #gurau

Galaksi Viral said...

Wish best luck kak. :D

Shida Radzuan said...

Sangat menarik hadiahnya..bertuah siapa yg dapat nanti :)
All the best NA!

mamapp said...

Good luck na

Mrs. A said...

Semoga bertuah NA.
Unfortunately Mrs. A sudah terlepas der...

Farrah MF said...

Moga ada rezeki utk GA ini 🙂

Litah L said...

all da best sis!

Nur said...

Ketinggalan ketapi kita. :)

dear anies said...

nama NA tersangkut tak?

NA said...

Tidak memang tapi dapat saguhati.