Nuffnang

Wednesday, March 9, 2022

Dapat Kumpul RM350

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alhamdulillah menang lagi tangkap nombor tapi tidak sangka dapat RM60 (ingat RM30) sebab tangkapan layar kurang 1 dan lebih 1 nombor 3,700,000. Rezeki jangan ditolak.

Kurang 1



Lebih 1



Untuk makluman diri dan pembaca, saya mula tangkap bermula 11 Jan 2021 hingga sekarang. Maksud sudah setahun lebih kan? Ia bermula saya berjaya tangkap nombor 2,400,000.

Tiadalah berjaya selalu. Ada juga tersasar jauh. Ada memang tidak dapat tangkap langsung.

Apapun saya sudah tangkap sebanyak 8 kali dengan jumlah RM350. Banyakkan? Hehe.

Jadi sesiapa hendak tangkap nombor baru dengan tepat bolehlah ke blog www.mamapipie.com ataupun boleh masuk peraduan yang sedang berlangsung. 
Taip URL: http://www.mamapipie.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

Kepada mamapipie.com, semoga murah rezeki dan semoga berjaya dengan penganjuran peraduan tersebut.

Kepada pada peserta, moga berjaya.

P.S: Agaknya saya dapat kumpul berapa ya? Hehe. Mungkin boleh tulis pos khas kalau cecah RM1000.

33 comments:

Amie said...

Tahniah NA.
Memang cekap tangkap nombor.

Mrs. A said...

Betullah tu rezeki jangan ditolak kan NA

Nurin Irsalina said...

wah tahniah

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alhamdulillah. Congrats.

Cici said...

Wah seronoknya . Alhamdulillah rezeki

fairus said...

Alhamdulillah.. Rezeki Allah SWT yang tentukan..

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Sesuai dengan namanya, searching. Sentiasa mencari nombor untuk ditangkap.

nohas said...

Alhamdulillah..byk jg tu, semoga terus sukses!

nayfatimahrasyid said...

cikbunga tag NA ;)
http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

anakdenesor said...

selalu lupa tau nak snap ni..tahniah sis

Mbul Kecil said...

alhamdulilah rejeki ngeblog

banyak teman banyak saudara
dan bisa ikut memeriahkan giveaway kawan juga ya kak na ^^

Farrah MF said...

Memang tabik spring pada NA. Tangkas menangkap nombor. Moga 2022 dapat tangkap banyak nombor cantik lagi :)

mama sara nur @ Cik Nor said...

Alhamdulillah
rezeki NA

Ujie Othman said...

Tahniah NA menang lagi 👏🏽

Hebat, dengan tangkap nombor 8 kali dah dapat RM350.

Muhammad Naim Abdullah said...

Tahniah.. :)

nona sani said...

Wahhh, Tahniah... Ni yang best.. kan.. Kumpul kumpul.. banyak tu....

Hanafi Abdullah said...

salute juga dengan awak ye...

selalu berjaya dan itu rezeki juga namanya

Azhafizah MN said...

Bab tangkap nombor, akak no.1. Memang hebat dapat tangkap tepat, tersasar tu kadang² je kan. Alhamdulillah..rezeki akak. Banyak jumlah terkumpul tu.

mama tisya said...

tahniah..dh byk kali tangkap nombor bertuah tu

Nina Mads said...

Rezeki tak kemana.. banyak kali dh dpt menangkap dgn tepat

SalbiahM said...

Wah.. Memang hebat. Banyak tu 350, siapa nak bagi

Adinda Baizura Mazlan said...

Tahniah! :)

Nurin Irsalina said...

tahniahh

Puan Hazel said...

Wah, menang lagi alhamdulillah
Kena buat post khas utk kongsi tips ni hihi

Yuslina Ghazali said...

hai salam kenal... saya dah follow awak, follow saya jugak yea hehehe

babYpose said...

Alhamdulillah rezeki dapat kumpul RM350.. Tahniah sis NA. InshaAllah dapat cecah lebih RM1000 dan terus bertambah. Aameen.

norhidana said...

wah kak, banyak tu... murah rezeki... tahniah-tahniah

nayfatimahrasyid said...

tahniah NA ... memang anda berbakat tangkap nombor ;)

Aisya Ismail said...

Rezeki. Kumpul-kumpul boleh banyak tu.

dear anies said...

banyak tu... rezeki NA

mamapp said...

Tak perasan rupanya byk Kali juga Na DPT tangkap no..tahniah na you deserve it. Tq tau selalu singgah

Nina Mads said...

Alhamdulillah sentiasa murah rezeki

Ammi said...

ammi selalu terlupa nak tengok...hahah