Nuffnang

Friday, July 1, 2011

Seminggu 100 Follower Kembali



P.S: Segmen ini telah ditutup.
Assalamualaikum...
Selamat petang Jumaat. Tergerak hati nak ikut segmen si Freaky ni. Siapa Freaky ni? Saya pernah tulis sedikit-sebanyak tentang dia di tulisan ini. Aha seorang blogger yang aktif dalam dunia blog dan rajin menulis. Tulisan pelbagai pula tu.
Ok ini kepala blog dia. 

Kalau berminat sertai boleh ikuti segmen Seminggu 100 Follower Kembali















39 comments:

Firdaus Life said...

ahaaaa kak wina join.. cayalah :D trimas kak wina

Ezad Skytech said...

,singgah blog ni pagi2 dari senarai blog kumpulan 6 segmen Firdaus Life...

,salam perkenalan =D

NA said...

Terima kasih Freaky dan Izzat.

SoLy SoLicious said...

dtg singgah dr segmen freaky...
sy dr grup 2....dtg folo kamu jua

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/06/seminggu-100-follower-kembali.html

NA said...

Terima kasih sebab ikut :) Dah ikut kembali.

syarifahsidrus said...

datang terbang kat sini :)

Gary Asip said...

gary follow cne yer~..
singgah dari blog firdaus..
jom vote blog gary dalam pertandingan blog kreatif!!.. hehe~

Seminggu 100 Follower Kembali
blog gary!!

Tea Dno said...

datang singgah dari blog freaky.

*stalking. loading... done stalking.


hiks. :)

Muhammad Rafiq Hasrudin said...

dtg dari freaky jugak.. kekeke

sobri yaacob said...

mlwat cini :)

misz myza said...

singgah dsini dr segmen freaky... salam perkenalan.. :p

NoKaKaSHiCHi HowyeaH!! said...

JEjak Pantas dari segmen Freky::
1- singgah follow blog
2-singgah tinggalkan jejak kat komen entry
3-andai sudi follow kembali..

http://nokakashichi.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

p/s::komen copy n paste..jejak pantas katekan.. mungkin ada yg dah jadi followers...
happy Blogging :D

NA said...

Terima kasih semua yang singgah dan ikut. Jangan risau, yang ikut saya saya ikut kembali :)

.dida mumin♥ said...

Hi...
dari group 8 ^^v....datang Follow dari segmen seminggu 100 follower...
Salam Kenal...;D

Follower no.50

Salbiah Mohd said...

ehh ehh..dtg terjah sini blk..
hapy blogging :)

ashafanie said...

DONE FOLLOW blog kump ke 6


Tahniah dah tersenarai...
Singgah dari segmen same utk follow blog ni..
Andai sudi, singgah follow my blog..xde pksaan.

p/s:::Komen copy N paste.. mungkin sudah menjadi followers anda.. :-)

Happy Blogging

NA said...

@ashafanie: Terima kasih. Dah ikut, jangan risau :) Rajin-rajin sini tau komen

NuSaNa NoSa 91 said...

haiii~ keen dtg sini utk support akak.. happy blogging.. chaiyookk, chaiiyoookk!! ^_^

NA said...

Terima kasih yang ikut. Kalau ada tertinggal bagitahu yer. Macam tak terkejar je. Apapun tinggalkan pautan atau kat profil pengikut tu kasi pautan senang nak jejak balik. Rajin-rajin baca dan komen yer.

NA said...

Assalamualaikum... Tolong tinggalkan pautan (link) yang betul. Ada yang saya tak dapat ikut sebab profil tak tunjuk pautan dan pautan yang diberi pada kotak jerit salah. Ok apapun terima kasih sekali lagi.

fifirainbowgrey said...

singgah sini. saya dr group 10 :) follow jugakk :)

NA said...

@Fifi: terima kasih ikut.
Bagi yang ikut tu jangan risau saya akan ikut balik :D

Ezad Skytech said...

singgah balas... sy dr grup 12 segmen Freaky... heee~

NA said...

@Izzat: Dah ikut. Terima kasih. Memang suka lawat orang pagi2 yer :) Haha kali ke-2 datng.

Anamarza said...

singgah balas kunjungan ke sini

Anyyss Shuhaimi said...

dtg terjah cni pulak..
trimas ek!
hajimemashite! :)

Anonymous said...

melawat sini....

http://komputer-milikku.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

ninie_azriena said...

ninie datang terjah sini dari group 9..
dah follow your awesome blog..
salam perkenalan dan epy blogging ya (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/seminggu-100-follower-kembali.html

Anonymous said...

sggh dari group 1.folo sini yep :)

^^nu[dd]yra^^ said...

done follow...

salam perkenalan
saya cik dd ..
dr kump 1
segmen seminggu 100 follower ;)

NA said...

Alhamdulillah dah ikut semua kecuali seorang lagi kerana tak nampak senarai pengikut pada papan pemuka dan dia pun takde tinggalkan komen lak. Akan ikut apabila dah ok kembali. Terima kasih semua.

NA said...

Alhamdulillah semuanya saya dapat jejaki dan ikut. Terima kasih semua. Selamat membaca.

NA said...

Rajinnya letak semua pautan. Haha pilih satu lepas tu masuk peraduan si Nokaka tu. Baca syarat penyertaan dia.
Apapun terima kasih. Nanti ada masa saya baca

NA said...

saveqmm: takpe melawat lambat pun. Terima kasih

Amir Aidid said...

hello there ! ame singgah sini dari list Segmen Seminggu 100 Followers . ;)

wahh , nice blog you have here yaw . keep on blogging and keep the great work here ya . dont stop ! haha :)

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

Syazwani Ramli said...

salam ziarah dari kumpulan 14...
follow me...=)

http://cikwunny2410.blogspot.com/

Etuza said...

Menariknya , tapi saya dah terlepas

mrhanafi said...

aetikel kejen ...

dalam blog sahaja boleh dikesan semula dikesan

AisNy said...

Saja terjah entry nie... lama betul tu entry nie...