Nuffnang

Tuesday, October 5, 2021

Selamat Harijadi, AM!

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Hari ini harijadi adik bongsu lelaki AM di Selangor. Malam tadi dia sudah telefon emak dan abah tanya khabar. Kemudian dia cakap dia hendak belikan sesuatu. Terbalik pula, adik hendak beri sesuatu kepada emak dan abah nanti secara penghantaran. Tunggu juga apalah kejutan diberi adik. Nanti kemaskini. Insya Allah.

Semoga panjang umur dan diberkati rezeki AM. Amin.

AH dan isteri serta anak-anak. Tahun depan tambah 1. Insya Allah. Di Cameron Highlands bulan September 2020.



Maaf gambar tiada. Nanti kejutan sampai saya letak kemudian di sini. Hehe. Sabar menunggu.

P.S: Lepas taip pos ini, penghantaran pun datang. Oh rupanya makanan panas-panas seperti tomyam, bihun hailam, sup tulang, sayur. Selalu makanan begini petang-petang baru ada. Hehe tidak payah ambil gambar sebab biasa tengok kan.

32 comments:

Wak Lat said...

untungla mak bapak dpt iphone baru sorang satu.. 😅😅

SalbiahM said...

Comel betul bila tuan punya hari jadi yang memberi hadiah. Tapi memang betul lah, ibu bapa orang paling penting untuk diraikan sebab takde diorang kita pun tak lahir ke dunia ni

Ako Retna said...

Surprise dari anak buat ibu ayah, mesti sesuatu yg special ni :) sbar menanti juga :p

Azhafizah MN said...

Selamat hari lahir untuk adik bongsu akak. Semoga panjang usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaminnn...

Birthday boy surprise kan mak abah. Alhamdulillah...

nohas said...

celebrate dari jauh..jamuan utk ibubapa..Alhamdulillah..

Ammi said...

Semoga AM dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki. Tu salah satu cara dia nak ucap terima kasih pada kedua org tua yg lahirkan dia lah tu. Good

babYpose said...

Bagus tu birthday boy yang buat kenduri, Selamat hari lahir buat adik sis, moga diberi rezeki melimpah ruah dan dirahmati Allah swt.

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

selamat hari jadi

norhidana said...

selamat hari lahir buat adik akak, moga di permudahkan semuanya...

ok jugak yang sambut birthday belanja, moga lagi murah rezekinya...

Amie said...

Selamat hari jadi AM. Bagusnya adik bongsu NA. Alhamdulillah, rezeki dari yang menyambut birthday.

dear anies said...

bagus budaknya... sabar ya x lama lg boleh rentas negeri

Ujie Othman said...

Happy birthday AM.
Bagus adik NA, birthday dia..ingat kat mak ayah.

Dasir Rounin said...

ha..ni baru betul, sebagai tanda rasa Syukur dilahirkan oleh insan2 hebat.

Semoa Adik NA iaitu AM diberikan kesihatan dan kebaikan dunia akhirat.

Tengku Sofia said...

Happy Birthday AM!

anakdenesor said...

selamat hari lahir...
alhamdulillah..rezeki makanan..ambil berkat

nona sani said...

Happy Birthday to AM!
Semoga Allah limpahkan rezeki buatnya...

Abam Kie said...

selamat hari lahir kpd adik NA... semoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki. Aamiin...

Abam Kie said...

selamat hari lahir kpd adik NA... semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

Nina Mads said...

Selamat hari lahir bt adik akak.. semoga terus murah rezeki atas kebaikan utk ibu bapa

ازمير شهار ~ azmer said...

Alhamdulillah.. terbaik! Memang itu seeloknya dihari kelahiran kita memnberi hadiah pd ibu/bapa kerana tanpa mereka siapalh kita

Gustyanita Pratiwi said...

selamat hati lahir untuk adiknya kakak

jadi penasaran dengan hantaran yang enak hehe

Lady Dini said...

Hai ❤️ Singgah sini from Blog Amie's Little Kitchen 🌸

cikguzim said...

Selamat harijadi moga dipermudahkan urusan ceria selalu 😀

Syaz Rahim said...

Happy birthday buat AM

Farrah MF said...

Happy belated birthday buat AM. Ni kira dapat birthday boy belanja lah ni :)

Atiqah Najihah said...

Happy belated birthday kepada adik akak! Moga moga dilimpahkan rezeki yang berterusan dan sihat selalu :D

Suria Amanda said...

SA agak kan....Iphone kot...mana tau kan...hehehe....nanti update ye NA...

NA said...

Oh bukan. Emak dan abah bukan tahu guna IPhone.

Sunah Sakura said...

happy belated birthday untuk adik NA..best tu ada orang belanja makanan sedap!

Shida Radzuan said...

Selamat Hari Lahir adik NA (am)

mrhanafi.com said...

anak yang baik sentiasa berbuat kebaikan kepada kedua ibu bapanya

mamapp said...

Happy birthday am