Nuffnang

Wednesday, October 27, 2021

Terima Hadiah Geng Kuat Komen Fasa 3 Julai-September

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Petang semalam sebelum keluar bersenam tengok peti surat ada surat untuk saya.

Alhamdulillah terima hadiah ke-3 untuk bulan Oktober yang kelam. Tengok sampul surat sudah dapat agak daripada siapa. Tidak lain tidak bukan ialah daripada blogger Shida Radzuan. Alhamdulillah terima dengan elok dan selamat daripada kebasahan hujan.

Buka sahaja terdapat 2 jenis 'mask' : pelitup separuh muka jenama Jovian dan topeng kecantikan. Boleh gunakan nanti.

2 Topeng Muka!



Terima kasih Shida yang rajin memberi hadiah. Semoga murah rezeki! Terima kasih.

20 comments:

LampuHijau said...

Tahniah! Kalau sudah rezeki tidak ke mana kan

Ammi said...

masker muka tu silakan dipakai...jangan terperuk je kat tepi lemari haha (ehhh cakap mcm biasa buat je ammi ni)

nohas said...

Alhamdulillah, tahniah NA..

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Alhamdulillah . Tahniah

Suria Amanda said...

Meh la jadi penomen tegar di blog SA...every month memang SAa sediakan hadiah untuk seorang pemenang

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Wah, topeng mukanya dua jenis yg berbeza, hehehe. Tahniah!

Mrs. A said...

Tahniah NA.
Rezeki buat NA yang rajin komen

mummy_ayu said...

congrats!!!

nona sani said...

Tahniahhhh..hehee..
Semoga dilimpahkan rezeki buat si pemberi

SalbiahM said...

Alhamdulillah dapat hadiah lagi

mama tisya said...

tahniah..murah rezeki

Kamsiah yusoff said...

Tahniah..tabiat suka mengomen yg memberi hasil..

Ako Retna said...

Tahniah NA.... sentiasa rajin tinggalkan komen2 :D

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..tahniah kak dapat lagi hadiah daripada Shida. Boleh gunapakai nanti.

Bola Katok said...

Tahniah. Rezeki tu. 👍

NaSa said...

Tahniah NA dapat rezeki menang hadiah menarik. Berguna juga tu dalam kegunaan seharian macam mask tu kan

nayfatimahrasyid said...

Tahniah NA

mamapp said...

Tahniah na yg rajin

Farrah MF said...

Tahniah, NA. Saya pun dapat juga. Bolehlah kita ber-Fazbulous bersama lepas ni :)

mrhanafi.com said...

Inilah rezeki awak yang suka blog walking..

ramai yang kenal dan ramai yang suka juga