Nuffnang

Wednesday, October 13, 2021

Berehat Sebentar Dengan KitKat Dan Mellow Crunch

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Kesabaran diperlukan akhir-akhir ini untuk memuatnaik gambar. Bukan salah Blogger tapi internet yang kejap ada kejap tiada.

Bayangkan untuk pos sebelum ini memerlukan 3 hari untuk memuatnaik gambar. Puas saya cari tempat: Tingkat teratas, tepi tangga, dalam bilik, tepi tingkap. Ikut nasib!

Nasib baik ada coklat. Rasa geram, kita rehat sebenar dengan KitKat dan Mellow Crunch. Kemudian cuba lagi nasib ketika waktu cuaca cerah matahari memancar . Untung sabut timbul.

Bahagian Hadapan Mellow Crunch



Mellow Crunch dengan bebola coklat dan coklat yang memberi tekstur rangup dan lembut berlemak.

Harap internet akan stabil semula.

29 comments:

Ujie Othman said...

Akhir-akhir ni internet memang tak berapa baik. Kalau tengah blogwalking, tengok gambar tak keluar. Memang saya stop jelah. Malas nak tunggu lama2, hilang mood pulak.

Azhafizah MN said...

Stress jugak kalau internet slow. lama gak tu nak upload sekeping gambar pun. musim semua semakin slow nampaknya skang ni. Bertabahlah kak. rehat menikmati mellow crunch sebentar :)

nohas said...

Kalau stress, dapat makan coklat mmg rasa nyaman..

babYpose said...

Makan coklat rasa tenang lagi-lagi tergigit crunch menarik tu. Kadang lalui juga, gara-gara pertukaran ke 5G ke.. permansuhan 3G, maaf terbawa-bawa pula hal internet.. :)

Kakmim said...

Lamanya 3 hari br dpt upload gambar... dh mcm internet dial-up pulak... nasib baik ada mellow crunch kn?

fairus said...

Rileks-rileks makan sambil menonton TV, syok ni..

Syaz Rahim said...

bukan internet je tak baik, mood saya pun tak baik kebelakangan ni haha

Shida Radzuan said...

sedapnyaa kak NA..lama saya xmkn manis2 mcm ni..skali2 kena cuba hehee

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Sy suka mellow crunch, internet loading lama, kita makan dulu!

norhidana said...

Tensen juga bila line internet buat hal

Kamsiah yusoff said...

Tarik nafas dlm2..hembus...mkn kit kat...fuhhh lega kejap...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

3 hari?. Biar betul?.

SalbiahM said...

sakit hati bila inyternet meragam. nasib baik kembali tenang bila ada makanan

mama tisya said...

lama btul tu nk upload gmbr smp 3 hari..jenuh bila internet tk ok tu..mellow cruch aritu adik ada beli

NA said...

Cuba hari pertama tapi bukanlah 24 jam, tidak dapat.
Sama hari ke-2.
Hari ke-3 cuba nasib dapat muatnaik.

mama sara nur @ Cik Nor said...

kadang2 jd juga
msk dah blog lain tp lmbtnya nk boleh baca apatah lg nk komen

Amie said...

Wah! Ada mellow crunch. Ada kajian mengatakan makan coklat boleh menenangkan fikiran.

Puan Hazel said...

Dugaan seorang blogger kental :)
Sedap pula nampak Mellow Crunch tu...

Abam Kie said...

kena tukar kpd telco yg signalnya kuat di kawasan umah la...

Nur Asyiqin said...

wow sedapny.. mellow..faiz suke sgt biskut ni kawan ade jual..

Hanafi Abdullah said...

saya sarankan tukarlaah kepada telco yang lebih power

NadiaJamhari said...

Sellau nampak maknan ni, nak try tapi tengah diet

Mbul Kecil said...

akhirnya dapat tempat yang asyik buat dapatkan foto ya kak...aku jadi kepengen bola coklat mellow crunch

Luiz Gomes said...

Boa noite. Parabéns pelo seu trabalho e matéria.

Mrs. A said...

Coklat memang mampu hilangkan stressed.
Lately nih! busy tak sempat jengah blog pun huhuhu...

Suria Amanda said...

SA x ada masalah internet..cuma SA ada malasalah dengan cuaca panas...ya allah....x tahan...ekon skrg 24 jam...jenuh la bayar bil api nanti ni

Farrah MF said...

Internet pasang surut hilang ghaib ni memang menduga, kan?
Mungkin di kawasan NA sekarang mereka sibuk upgrade utk fully 4g

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Memang sedap mellow chrunch .

mamapp said...

Sabo je la haha .. sedap tu