Nuffnang

Wednesday, October 13, 2021

Berehat Sebentar Dengan KitKat Dan Mellow Crunch

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Kesabaran diperlukan akhir-akhir ini untuk memuatnaik gambar. Bukan salah Blogger tapi internet yang kejap ada kejap tiada.

Bayangkan untuk pos sebelum ini memerlukan 3 hari untuk memuatnaik gambar. Puas saya cari tempat: Tingkat teratas, tepi tangga, dalam bilik, tepi tingkap. Ikut nasib!

Nasib baik ada coklat. Rasa geram, kita rehat sebenar dengan KitKat dan Mellow Crunch. Kemudian cuba lagi nasib ketika waktu cuaca cerah matahari memancar . Untung sabut timbul.

Bahagian Hadapan Mellow Crunch



Mellow Crunch dengan bebola coklat dan coklat yang memberi tekstur rangup dan lembut berlemak.

Harap internet akan stabil semula.

15 comments:

Ujie Othman said...

Akhir-akhir ni internet memang tak berapa baik. Kalau tengah blogwalking, tengok gambar tak keluar. Memang saya stop jelah. Malas nak tunggu lama2, hilang mood pulak.

Azhafizah MN said...

Stress jugak kalau internet slow. lama gak tu nak upload sekeping gambar pun. musim semua semakin slow nampaknya skang ni. Bertabahlah kak. rehat menikmati mellow crunch sebentar :)

nohas said...

Kalau stress, dapat makan coklat mmg rasa nyaman..

babYpose said...

Makan coklat rasa tenang lagi-lagi tergigit crunch menarik tu. Kadang lalui juga, gara-gara pertukaran ke 5G ke.. permansuhan 3G, maaf terbawa-bawa pula hal internet.. :)

Kakmim said...

Lamanya 3 hari br dpt upload gambar... dh mcm internet dial-up pulak... nasib baik ada mellow crunch kn?

fairus said...

Rileks-rileks makan sambil menonton TV, syok ni..

Syaz Rahim said...

bukan internet je tak baik, mood saya pun tak baik kebelakangan ni haha

Shida Radzuan said...

sedapnyaa kak NA..lama saya xmkn manis2 mcm ni..skali2 kena cuba hehee

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Sy suka mellow crunch, internet loading lama, kita makan dulu!

norhidana said...

Tensen juga bila line internet buat hal

Kamsiah yusoff said...

Tarik nafas dlm2..hembus...mkn kit kat...fuhhh lega kejap...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

3 hari?. Biar betul?.

SalbiahM said...

sakit hati bila inyternet meragam. nasib baik kembali tenang bila ada makanan

mama tisya said...

lama btul tu nk upload gmbr smp 3 hari..jenuh bila internet tk ok tu..mellow cruch aritu adik ada beli

NA said...

Cuba hari pertama tapi bukanlah 24 jam, tidak dapat.
Sama hari ke-2.
Hari ke-3 cuba nasib dapat muatnaik.