Nuffnang

Tuesday, November 1, 2022

November

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Bulan baru. Bulan ini bulan harijadi abah, Nuha dan 2 orang adik ipar.

Meriah hendak sambut harijadi budak ini sebab sepupu-sepupunya balik.

Nuha



Harijadi Nuha pada 19 November. Budak suka conteng muka, dinding. Gunting rambut sendiri. Memang kuat perasaan ingin tahu.

Selalu nyanyikan pada dia "Nuha kecil, Nuha kecil, Nuha dah besar."

Insya Allah tahun ini masuk 5 tahun. Semoga menjadi budak bijak dan solehah.

18 comments:

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Nuha mekap ke tu? Kenalah emaknya rajin tengok, karang tiber lipstick penuh kat pipi, hihi.

Azhafizah MN said...

Meriah lah bulan November ramai yang sambut birthday. Nuha sedang membesar, begitulah kisahnya :)

Afzan said...

semoga yang baik-baik semuanya untuk Nuha

dear anies said...

nuha conteng muka pakai apa NA? kalau guna pen jenuh tu nk sental

mamapp said...

Comelnya lagu Nuha kecil, Nuha kecil, Nuha dah besar. tuu

nayfatimahrasyid said...

Seronok sepupu sepapat ramai ramai🌹🌹

Ujie Othman said...

Geli hati tengok hasil kreativiti Nuha 😁

nona sani said...

Cute lagu!!! Happy becoming birthday kepada semua yang bakal menyambutnya pada bulan November ini...

anamizu said...

automatik terus ternyanyi lagu "Bulat Kecil,Bulat Kecil, Bulatlah besar" hehehe

NA said...

Guna water colors.
Memang kena perhati.

Nur said...

Ada potensi tu, jadi makeup artist. :D

fanny_dcatqueen said...

Cantiiik dan gemas Nuha 😘❤️. Sebentar lagi Yaa birthday nyaaa. Semoga jadi anak yang selalu sehat, dan jadi kebanggaan mama papa Yaa 😘❤️

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Alamak gunting rambut sendiri

Hanafi Abdullah said...

Bulan yang sangat penting kepada Malaysia...PRU-15 yang jatuh pada bulan November ini

Wak Lat said...

mugo cepat membesar leh tolong ibu memasak didapur., hehehe

Amie said...

Moga Nuha menjadi anak yang solehah.
Nampak cerdik Nuha ni tau.

SalbiahM said...

Adoila dik Nuha oi, nak jadi MUA ke? Hehe

Nina Mads said...

yg ini lumrah kanak2 perempuan.. haha conteng sana sini