Nuffnang

Thursday, September 22, 2011

Apple iPhone 5 Nak Keluar Pasaran. Bila Tu?



Assalamualaikum...


Saja belek berita terkini kat google. Wah sekali teruja tengok pasal iPhone 5. Berangan jerla nak ada entah bila boleh miliki. Apple akan buat pelancaran media pada 4 Oktober 2011 (tak sampai 2 minggu). Dijangkakan Ketua Eksekutif Operasi yang baru, Tim Cook (ala dia yang gantikan Steve Jobs sebab Steve dilaporkan sakit) yang akan memperkenalkan iPhone 5 kepada media. Jadi terjawab sudah bila iPhone 5 akan keluar di pasaran. Ingat iPhone akan dilancarkan pada 4 Oktober 2011. Cepatkan Apple keluar iPhone baru?


Lepas ni ramai warga US beratur nak dapat telefon ni. Sumber lanjut boleh klik sini


Bersedia sesiapa nak beli iPhone 5.


Imej Daripada Google Rupa iPhone 5- webestigate.com



12 comments:

Ezad Skytech said...

da sampai iPhone 5 ke..sebiji iPhone pon sy tak pernah beli lagi...heee~

NA said...

@Ezad: Samalah belum lagi ada. Haha.

maszull said...

salam wina...wah dah nak kuar yg baru lg...betul kata ezad yg iPhone lama pun x ada lg....hahaha...:)

p/s...wina tadi mama jumpa mimito lah kat jay bee...bestnya nanti mama tulis n3 nyer sbb hari ni x sempat coz esok nak gi Melaka kena tido awal...:)

NA said...

@Mama Maszull: Tunggu iPhone 10 gamaknya. Alamak patut senyap jer mama punya blog. Ok tak sabar nak baca. Wina pun kena tidur ada program esok. Tadi pun ada majlis balik kul 11 lebih.

Ezad Skytech said...

tapi phone mahal2 ni sensitif sikit...nak kena jaga betul2..kan..hee~

NA said...

@Ezad: Tak pernah beli telefon mahal. Mungkin juga sensitif sebab telefon pintar. Weh rajin komen sampai 2 kali. Haha.

abghani said...

aku guna hp utk cakap dan sms jer..rasanya tk perlu yg byk funcion

NA said...

@Abghani: Samalah dengan Wina.

SoLy SoLicious said...

i pakai iphobe 3310 je... *mata ke atas, tangan ke bahu

NA said...

Soly: iPhobe?

Yoyo said...

gua pun tgh usha iphone4s.. tp iphone 5 nk kuar la pulak... susah2 sgt beli samsung jer la huhu

NA said...

Tahun ni baru nak keluar iPhone 5 kan? Tahun lepas ingat iPhone 5 tapi 4S

-wina1979-