Nuffnang

Monday, March 22, 2021

Giveaway Raya Bersama Shida Radzuan Blog

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...


Sempena menghampiri Ramadan yang mulia, saya menyertai peraduan di blog Shida. Klik kain rentang di bawah untuk tahu syarat penyertaan.

Shida tanya perasaan saya menyambut Ramadhan dan Syawal. Sudah pasti saya tidak sabar untuk menyambut bulan Ramadhan sebab sudah boleh terawih. Saya hendak terawih di Masjid UteM tapi pengurusan universiti tidak beri orang luar masuk. Jadi saya tidak sabar untuk solat di Masjid Al-Alami MITC. Harap-harap tercapai hasrat.
Bulan Syawal saya macam biasa macam tahun lepas, raya di rumah. Raya pun rumah sepupu di Melaka.

Saya tag: Atie Zieya dan Sal.

26 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Menarik nampaknya give away tu.
Moga NA berjaya. Aamiin..

nayfatimahrasyid said...

Semoga berjaya dan salam Ramadhan 🌹🌹

edahyukarim said...

Selamat bersegmen :)

Ako Retna said...

kak ret pun nak join nanti, insyallah :)

Warisan Petani said...

Mudah2an ada rezekinya nanti

Mrs. A said...

Mrs. A pun nak join jugalah hehehee...

Semoga berjaya NA

dear anies said...

selamat berjaya ;-)

norhidana said...

shida ada ajak join, tapi lum kesempatan nak buat lg

Semut Senyum said...

Semoga puasa dan raya kita tahun ini lebih baik dari tahun sebelumnya.

SalbiahM said...

Insha allah nanti saya join bila online pakai pc. Lagipun tengah karang ayat. Hehe.

Luiz Gomes said...

Boa tarde NA, parabéns pela excelente matéria.

Atie Zieya said...

Thank you tagged atie ! heheh akan di join tak lama lagi hehe ...
betul! excited nak berterawih juga ! hehehe

Good luck akak :)

Azhafizah MN said...

Semoga Ramadhan kali ni dapat disambut dengan lebih tenang dan dipermudahkan segala urusan.

Semoga ada rezeki akak join GA Shida :)

Aaminn...

Ujie Othman said...

Moga ada rezeki kemenangan utk Na. InsyaAllah.

nohas said...

semoga berjaya!!

dah boleh terawih di masjid2..surau dekat tapi kecik..

Atiqah Najihah said...

Goodluck and all the best! :)

Sha Mohamed said...

All the best awak..
semoga kita berpeluang berterawih di masjid kan NA..

Shida Radzuan said...

Mudah-mudahan tahun 2021 ini dapat kita menyambut ramadhan dan syawal dgn meriah sekali walaupun negara dilanda wabak ini :)
Yang penting sekali Patuh SOP ya <3

Terima kasih NA sudi join GA saya :)
All the best ya! moga ada rezki dengan GA ini.

adianiez AIDA said...

in shaa Allah, moga dpt wina gi terawikh di masjid ye.
aida ni berangan-angan mcm nak bwk anak2 ke masjid.
tapi tu la, virus korona ni masih ada je tiap hari hu hu hu hu...
kita takpe la. anak-anak tu yg aida risaukan.

Ombak Bergigi said...

Good Luck, OM datang dari segmen yang sama.

http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html

Galaksi Viral said...

Wish best luck kak. Hihi. Terbaik kak. hihi.

Farrah MF said...

All the best, NA.

Unknown said...

all the best.

dari segmen yang sama. www.baeroslan.com

Isma Ismail said...

all the best... from the same giveaway
http://atelophobia-me.blogspot.com/

dear anies said...

kita tengok siapa yg kenaaaaa hehehehe

Cuya said...

singgah dri GA yg sama..goodluck!

https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-raya-bersama-shida-radzuan-blog.html