Nuffnang

Thursday, January 27, 2022

Selesai

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alhamdulillah setelah banyak drama kejap hendak ambil kejap tidak jadi akhirnya selesai dengan jayanya.

Maklumat Vaksinasi


Harap dos ke-4 boleh pilih untuk tolak.

22 comments:

SalbiahM said...

Alhamdulillah. harap cukuplah tiga. bocor bahu asyik dicucuk

Farrah MF said...

Alhamdulillah, selesai. Saya baru-baru ini terpaksa tolak temujanji booster kerana lokasinya jauh sangat.

Selamat berehat, NA. Moga tidak kena kesan sampingan yang berat-berat.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Alhamdulillah.. selesai 1 debaran kan?.

Oh sedap full name dia rupa2nya.

Syaz Rahim said...

moga semuanya baik2 sahaja untuk amrina :)

Ujie Othman said...

Alhamdulillah..Tahniah NA 💪🏼
Moga baik-baik je lepas vaksin. Rehat-rehat tau.

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah selesai sudah. Semoga baik baik je. Harap tak ada lah dok ke empat dan seterusnya.

Nurin Irsalina said...

jika ada masalah kesihatan, tak apa boleh tolak. huhu

nohas said...

Alhamdulillah..semoga baik2 hendaknya..

Seri Kandi Di Tanah Jauhar said...

Ada udang di sebalik batu

Warisan Petani said...

Tahniah dah selesai 3 dos

mama tisya said...

smoga baik2 aje

Ammi said...

tulah..
semakin lama semakin banyak benda muncul dikepala. dipaksa, terpaksa, memaksa

babYpose said...

Alhamdulillah, tahniah dah selesai. InshaaAllah Moga baik-baik semuanya.

Cici said...

Cici baru dapat date pagi ni untuk minggu depan.

Berat rasa nak pergi sbb trauma demam teruk selepas 2nd jab. Aduhai. Moga semuanya baik baik je

nayfatimahrasyid said...

Itu lah... Harap tiada lagi dos selepas ini😜😜

mamapp said...

Alhamdulillah udah setel

Sidratul Muntaha said...

salam
ade demam ke atau aefi lain lepas amik bosster ni?
kami tolak dulu
sebab sedang tak sihat.
batuk manjang malam - malam

Mrs. A said...

Moga baik-baik sahaja NA.

Atiqah Najihah said...

Alhamdulillah dah setel dah. Harap harap takde yang keempat dan seterusnya lagi dah hahaha

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Alhamdulillah .

Amie said...

Ya... kalau boleh nak tolak dos 4.

nona sani said...

Alhamdulillahhh.. dos banyak pun kalau kes naik.. Raya PKP... Sobbbs!