Nuffnang

Monday, May 3, 2021

Terima Sampul Duit Raya Hipster

 بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum...

Alhamdulillah selamat terima sampul duit raya daripada Fiza petang tadi . Tidak sangka dapat juga saguhati. Buatan sendiri dengan penanda buku.

Teruja semasa pra-tunjuk oleh Fiza masa dia siapkan untuk bloggers pada pusingan pertama. 

Sampul Duit Raya Dan Penanda Buku FG



Saya pilih rekaan CV01. Corak bunga dan daun memenuhi hadapan sampul. Belakang pula letak nama saya.  Rekaan tahun 2020. Ada banyak lagi rekaan lain. Boleh cuci mata di sini.

Terima kasih Fiza!

21 comments:

Kamsiah yusoff said...

Haha..nah amik alamat akak..hantar duit raya

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah selamat sampai dah. Risau juga saya kalau tak sampai guna setem. Terima kasih sudi join giveaway dan Terima kasih juga untuk entri ni. Sangat sangat hargainya :)

Shikin Razali said...

Tahniah kak NA.. cantik betul sampul raya tue..

fairus said...

Tahniah. Cantik sampul duit raya.

norhidana said...

wahhh sampai dah ya... cantik

nayfatimahrasyid said...

Cantikkk

nohas said...

tahniah!!..

Ako Retna said...

comel2 kan design dia... kita siap order extra lagi tu buat simpanan hahaha

Mrs. A said...

Wah! dah tinggal nak tukar duit aje masuk dalam sampul hipster :-)
Tahniah NA

Atiqah Najihah said...

Cantikkkk kann designnya! Rambang mata kita masa nak pilih hehehe.
Next raya boleh order lah. Murahh pun murahhh.

dear anies said...

p/s

https://aniesandyou.blogspot.com/2021/05/terima-kasih-kawan-kawan-terima-kasih.html

dear anies said...

tahniahhhh... nnt sy nak sampul tu berisi ongkos ya mbak hahahahahahah #gurau

Nur said...

Cantik, sampulnya. Tahniah, NA. :)

AzianKhalil said...

yang ni pun cantik...tu lah...semua cantik

SalbiahM said...

Cantiknya. Tahniah kak NA

Wak Lat said...

tahniahnyer., rajin n kreatif azha tu erk., ;p

Farrah MF said...

Tahniah, NA. Sampul hipster Fiza memang hipster habis!

Rabiahtul adawiyah said...

Tahniah kak

Tiara Sapphire said...

cantiknya..tahniah sis :)

Sha Mohamed said...

Cantik rekaannya.. Tahniah..

mama tisya said...

cantik design sampul duit raya hipster fiza