Nuffnang

Wednesday, August 24, 2011

Pendapat: Buat Blog Kedua?




Assalamualaikum...


Tadi baca emel bekas rakan sekolah yang cadangkan saya buat blog lagi satu. Blog tu berbeza dengan dia suruh saya menulis penulisan kreatif dan juga mungkin lebih peribadi. Haha diakui la blog sekarang ni agak umum untuk tatapan semua.


Dahulu saya ada blog lain (tapi dah ditutup oleh pihak pengurusan) yang memang saya tulis di situ bebas, terperinci dan kadang-kadang macam mengarut. Tapi ada gak yang baca. Haha pembaca dari luar negara siap beri komen benda yang saya tulis (kat blog tu banyak tulis dalam Bahasa Inggeris)

Tengoklah camner yer. Nanti datang rasa mahu wujudkan blog baru khas untuk jenis pembaca ini juga. Tahu Encik Lampard pun lagi suka masuk blog lama saya. Blog ni dia jarang masuk pun :(


P.S: Macam tak efisyen je ada 2 blog ni. Apa pendapat anda? Ek rasa tak payahlah kut ada lagi satu :)

Gambar Sekadar Hiasan.


18 comments:

Freaky said...

wah terer kak wina taip dalam bi.. saya blurr nak taip bi. hehe

NA said...

@Freaky: Hehe bolehla. Kena praktis selalu nanti berkarat :)

zareliqa afiqa said...

rasa mcm tak pyh kot..ehehe,nanti jadi pening.Iqa pun da delete 1 blog..tinggal 1 tu jek, ;)

NA said...

@Iqa: Tulah rasa terpeleot jer nak buat dua blog :) Campur jer semua dalam 1 blog. Hehe.

yusuflaili said...

Salam;
aku belum rasa nak buat..blog nipun masih bru lagi byk yg perlu diperbaiki.

NA said...

@Yusuf: Aha itu pasal dapat tumpu 1 blog.

abghani said...

blog kedua bleh buat dgn syarat kita rajin dan banyak idea dan ilham

NA said...

@Abghani: Ya ingat biarlah satu blog dahulu. Akan datang wallahuaklam :)

Jasman said...

tak yah kot...1 blog pon dh ok...yg penting entri kita boleh dikongsi manfaatnya pd semua blogger...blog ni pon dh ade mcm2 entri pribadi ape...leceh la mcm kene jg 2 suami pula nanti...hahaha

NA said...

@Jasman: Tulah blog ni pun macam-macam ada kan? Terima kasih kongsi pendapat.

GaRy™ said...

gary dulu ada 2 blog gak.. tapi blog lagi satu tuh terus tutup sebab tak larat nak update dua2.. hihi~..

maszull said...

salam wina...kenapa mesti buka satu lg akaun...rasa mama satu pun okay kot kalau wat betul2...:)

NA said...

@Gary: Wah baru tahu Gary ada 2 blog :)

@Mama Maszull: Tulah mama, rasa hati memang kekal pada 1 blog :)

Ummi_Rosalicious said...

kak wina...ada 1 saja lagi better kot...hehe tapi kalau nak buat lagi 1, boleh tumpu kat contest/GA...

nanti kalau blog no.2 lahir, jgn lupa rojer2 umi k ? hehehe~

NA said...

@Ummi: Ok kalau ada pertambahan, insyaAllah beritahu. Tapi buat masa ni 1 blog jer dulu :)

nuRuL haNis said...

kalau kak wina buat 2 blog, war-warkan kat kami ye?

NA said...

@Nurul Hanis: Ok :)

aimie amalina said...

pehhh
kak wina
tak sangka ye..akak journalist ke?
weeee =]
papepun, teruskan menulis ye kak..wee
suke2