Nuffnang

Wednesday, August 24, 2011

Ummi 1st Lucky Draw



[DAH TUTUP]


Assalamualaikum...


Terima kasih Umi atas jemputan menyertai peraduan. Umi buat cabutan bertuah menggunakan random untuk 6 pemenang.

Syarat-syarat:
1. Buat satu entri beserta kain rentang.Ada dah kat atas tu. Ok dah.
2. Letak tajuk: Ummi 1st Lucky Draw. Oh lagi sudah buat :)
3. Tanda (tag) 2 orang pengikut sendiri. Lebih tanda (tag) takpe tapi kena beritahu orang yang kena tanda supaya mereka tahu. Saya nak tanda:

Mimito (Kerana Lily)
Mama Maszull
Iqa (Ruang Mizz Zareliqa)
Yusuf (Yotokuu)

4. Lepas tu macam biasa tinggalkan pautan pada ruang komen tuan punya cabutan. Tarikh tutup 5 September 2011



7 comments:

aimie amalina said...

weeee
maceh akak!
sy dah join! =]

selamat sahur akak wina cyg =]

NA said...

@Mimito: Sayang Mimito ketat-ketat. Muah, maaf kalau menyusahkan :)

yusuf Laili said...

Salam;
cam mana nak buat..aku masih pening2 lalat.

yusuf Laili said...

Salam;
tq..kerana pilih blog aku utk join sekali segmen ni.

zareliqa afiqa said...

thanks kak :D
Da join jugak^^

Ummi_Rosalicious said...

thanks kak wina...akak selalu bg support kat umi :D
moga2 kak wina salah sorang yg bertuah tuu...amin~

NA said...

@Yusuf: Terima kasih. Dah betul tu buat :)

@Zareliqa: Sayang Iqa. Muah :)

@Ummi: Alhamdulillah yang Kak Wina tanda, semua buat. Moga kelima-lima kami menang. Haha. Kita sapu hadiah tersebut. Ek tinggal 1. T-shirt tu entah layak entah tidak.