Nuffnang

Friday, August 5, 2011

Blog Pencarian Jiwa Dah Ada Imej Kepala (Header Image)


Assalamualaikum...

Saya pernah tulis yang sekarang ni musim orang ubahsuai perabot kan? Aha nampaknya saya pun dah tukar perabot. Alhamdulillah tak sangka saya ada kepala blog baru (header) Terima kasih kepada Ummi yang buat secara percuma. Sungguh si Ummi ni takut saya tak berkenan hingga dia cakap tak guna pun takpe. Eh mana boleh begitu, saya minta buat. Dahlah saya ni selamba aje bagi dia spesifikasi kepala blog yang saya nak. Dia buat memang macam pa saya nak! Kali pertama tengok terus suka macam nak melompat. Saya suka yang mudah dan gambar pun dia ambil daripada blog saya. Hehe. Wombat tu jer dia cari tempat lain agaknya. Sangat comel. Memang wombat tu macam rupa mencari sesuatu macam tuan blog ni mencari jiwa. Haha.

Jadi silalah lawat blog Ummi ni yang lagi cantik daripada saya ni. Tengok perabot blog Ummi lagi kemas dan comel. 

Lepas ni masuk segmen, bolehlah tunjuk kepala blog sendiri. Memang sebelum ni masuk segmen, saya takde kasi kepala blog. Nasib baik syarat sertai segmen takde kena wajib ada kepala blog.

Imej Kepala Blog


P.S: Dup dap tunggu si Harisya nak kritik blog saya. 





10 comments:

aimie amalina said...

weeeee~
weewiitt!
dah berheader..
cun ahhh!
hhehehe...bole ah bodek2 ummi ni nnti an2..kikiki
cantek2 =)
akak! camat saho..eee..ajen nye akak nak kejot mimi ann!=))

NA said...

@Mimi: Weewitt. Aha Kak Wina ada nampak Mimi ada komen di blog Ummi. Hehe tanya Ummi tu kalau dia sudi buat untuk Mimi :)

Terima kasih. Ala Kak Wina kejutkan Mimi dari blog Mimi jer. Hehe.

abghani said...

Uuuuuuu...sudah tukar langsir.Woombat tu spesis hamster ke?

NA said...

@abgghani: Bukan hamster. Hehe. Ada kat Aussie jer

maszull said...

slm wina: pweettttt lawa la header wina mama suka sgt...dah berubah la blog wina...cute nyer wombat tu...:)

NA said...

@Mama Maszull: Alhamdulillah. Terima kasih mama.

zareliqa afiqa said...

wahh! comel lar header.Wombat pun cute jek.hihi,boleh bela tak?^^

NA said...

@Zareliqa: Erk bela kat rumah takleh. Besar gak binatang ni saiz kucing bukan saiz hamster tau. Jangan tertipu dengan saiz gambar. Hehe terima kasih sebab puji tapi puji orang buat kepada pembuat kain rentang ni :)

fatynadia said...

hehe cantik dah. tapi kenapa ada bear tu? kalau tak ada bear memang dah perfect dah :)

NA said...

@Fatynadia: Itu bukan bear tu wombat. Ok takde wombat lagi sempurna eh? Terima kasih kasi input.