Nuffnang

Sunday, September 18, 2011

Pendapat: Tahi Lalat Di Tapak Kaki



(Tulisan Kehadapan- Auto post)

Pada suatu hari pada tahun 2001 masih di bulan Syawal, saya ke Ampang Point untuk mendapatkan urutan refleksologi.


Pengurut: Kuat berjalan dan suka berjalan kan?


Saya: Haah. Mana tahu?


Pengurut: Tahi lalat pada tapak kaki.


Saya: Oh ya ke? (Dalam hati: Ingatkan dia urut tu boleh rasa kaki banyak digunakan untuk berjalan ke, rupanya tengok tahi lalat)



Betul ke kalau ada tahi lalat di tapak kaki maksudnya orang tu suka dan rajin berjalan?



11 comments:

SoLy SoLicious said...

hahaha..same la kite

L said...

haram pcye ... hoho..

fatynadia said...

saya dengaq cerita pun camtu kak

abghani said...

kata org dulu mmg begitu.
aku ada tahi lalat di besar di atas buku lali..apa lak maknanya tu

aimie amalina said...

betooooooooooooooll!
kite same kak
hehehehe
smp ke korea sy berjaalan kak
kikiki
akak plak?
hehehe

GaRy™ said...

mungkin la kot... tak semua kot... tapi banyak yang betul kot... hhhmmm...

maszull said...

salam wina...mungkin betul kot win ada tahi lalat kat kaki tu kuat berjln...tu ckp org tua dulu kn...:)

zareliqa afiqa said...

Mungkin kot.Slalu dengar orang ckp mcm tu lar.Iqa pun ada tahi lalat kat kaki,n memang rajin jugak berjalan.hihi^^
Sebab tu lar rasa mcm betul jek.
Betul lar kot :D

NA said...

@Soly: Ingatkan si pengurut tu cakap awak banyak jalan sebab tu kaki lenguh.

@L: Ramai lak cakap lepas tu.

@Fatyn: Tu pasal.

@Abghani: Ek itu tak tau.

@Mimito: Akak pun memang suka melancong. Kiki tapi naik kapal terbang bukan jalan kaki.

@Mama Maszull: Haah dengar camtu gak.

@Iqa: Ek Iqa ada juga eh? Hehe.

Liza Razak said...

same laa !! saya pon ada jugak kat tapak kaki.saya mmg kuat berjalan :)

NA said...

@Liza: Terima kasih kerana komen. Selamat datang ke blog saya :)