Nuffnang

Thursday, September 15, 2011

Spontan Khamis: Siri TV Kegemaran



Wow banyak betul siri tv  terkini kegemaran akan muncul untuk siaran US. Bagi kita boleh tengok siri terkini daripada siaran di internet.

Siri 8 House Episod 1 Transplant bermula 3 Oktober 2011
Apalah terjadi kepada House setelah dia langgar rumah Cuddy.

Siri 9 Two And A Half Men Episod 1 Nice To Meet You Walden Schmidt dijangka bermula 19 September 2011
Adakah Charlie Sheen berlakon dalam siri ini? Tengok gambar orang lain.


Siri 8 Grey's Anatomy Episod 1 Free Falling bermula 22 September 2011
Apakah hubungan antara Derek dan Meredith Sheperd dapat dipulihkan setelah Derek mengetahui Meredith menipu ujian pesakit Alzheimer?


Siri 3 The Good Wife Episod 1 The New Day bermula 25 September 2011
Alicia mengambil keputusan mengarahkan Peter Florrick keluar daripada rumah. Apakah hubungan mereka dapat diselamatkan demi kesinambungan politik Peter?

Siri 8 Desperate Housewives Episod 1 Secrets That I Never Want To Know bermula 25 September 2011
Haha saya tak ingat pengakhiran tapi tahu Susan dah sihat dapat ginjal Beth Young. Tahu yang emak Beth terlibat dalam kemalangan. Tak tahu Susan lakonan Teri Hatcher ada lagi ke tak dalam siri ni.


Makin lama makin menarik siri. Korang suka tengok siri apa?


P.S: Tulisan pos kehadapan (auto-post)



8 comments:

abghani said...

berita jam 8 & drama melayu yg berkualiti & dokumentari

Jasman said...

sy suka tengok siri doremon dn shin chan...hahaha

maszull said...

salam wina...mama suka tengok drama CSI...semua cite die best sgt...:)

aimie amalina said...

waaaaaaaaaaa
sume sukeeeee...aiyaaaakk..abis la pas ni mata berkaca mata lagi tebai la
aiyaaaaaakk
desperate housewive tuuu..dah lame ikot...hiiii..
akak...jooommmm tgkkk!

fatynadia said...

untung la ada tv dan dapat tengok. kita ni mana ada semua tu huhu

schaze zainn said...

schaze lagi suke cite gossip girl..hikhik

tp takde pulak dlm list kak wina :)

dulu layan gak desperate ousewife tu, tp ibu schaze bising2, die ckp cite tu tak elok sbb adik schaze pun nnt tgk same..

NA said...

@abghani: Itu siri tv ke?

@Jasman: Haha telah Kak Wina tinggalkan untuk tengok setiap minggu.

@Mama maszull: Dulu suka tapi tak tau kenapa sekarang dah kurang nak ikuti.

@Mimito: Jom.

@Fatyn: Tengok kat internet.

@Schaze: Cerita tu kadang memang tak sesuai tengok. Haha lebih-lebih lelaki takyah tengok.

Terima kasih semua yang komen.

Ummi_R❀salici❀us said...

skrg balik kampus tak tgk tv pun lg, kalau tgk pun kat kedai makan hehe
padahal bilik tv dekat je..

kak wina suka tgk Grey's Anatomy n House, same laa :D