Nuffnang

Monday, September 5, 2011

Rindu Nak Menulis Setelah Terkena Mood Raya



Assalamualaikum...


Wah lama betul saya tak buka blog dan kemaskini. Ni pun memaksa diri nak tekan butang 'ON' pada CPU. Nak tahu pc ni pun macam cuti gak. Kena buka beberapa kali baru berjaya. Kalau tak cuak hati sebab dah lama sangat tak melawat blog orang.


Terima kasih yang melawat blog saya waktu saya tiada. Kali terakhir menulis pada 26 Ogos lepas tu buat tulisan hadapan (auto-post) untuk raya pertama dan kedua. Ingatkan nak buat tulisan hadapan banyak-banyak untuk esoknya tapi sekali mood takde pula. Hehe. Pelik betul apsal takmo buka blog pun saya tak tahu. Harap maaf yer yang rajin masuk tengok tulisan sama jer.


Eh macam mana raya korang? Seronok ke? Saya biasa jerla sekarang ini takde teruja gila-gila macam kanak-kanak ribena. Ada ambil 1-2 gambar raya. Itu jer. Eh gambar terkini tak dapat dimuat naik. PC sendiri kasi pada Uncle Duan untuk diperbaiki. Jadi baca jerla yer tulisan takde gambar atau gambar-gambar lama untuk santapan mata.


Ok itu sahaja nak tulis. Nanti ada kesempatan, saya qadak tulisan-tulisan baru untuk hari-hari saya 'ponteng' tulis. Jumpa lagi.


Selamat hari raya dan maaf dipinta atas kekurangan diri ini. Hehe nak sambung menziarah blog orang.


P.S: Korang dah mula puasa 6 ke? Hehe

Pop kuiz: Mesin apa di bawah ini? Cuba teka.



17 comments:

aimie amalina said...

weeeee
kak wina!
samelah kite ha
baru semlm mimi setat nak berblog balik ha
kat kg tenet mengong
hihihihi
wee
rindu akak..raye mimi pon bese2..akak ade gak gambo
mimi..langsung x de..aiyaaak..cam ne bole terlupe nk amik gambo..hehehehe
papepun camat ari aye kaka!

NA said...

@Mimito: Ek tapi Kak Wina lawat blog Mimito ada jer gambar. Tak kisah letak jer gambar lama. Hehe. Ok terima kasih yer.

abghani said...

hapi hari raya..maaf zahir batin..lama tk dengar kabar berita.

Ummi_Rosalicious said...

biasala tu k.wina...musim raya mmg sibuk kan...
thanks ya singgah...
nanti next GA umi jemput khas k.wina :D

NA said...

@Abghani: Bertapa dan berhibernasi sempena raya. Hehe. Ni dah keluar daripada sarang.

@Umi: Ok terima kasih jemput :)

Jasman said...

Seronok la raya tu...sampai tak ingat blog ni lg...yg pop kuiz tu mesti la tempat masak dodol kn???dh angak dh..hahaha

NA said...

@Jasman: Pandai agak. Haha. Ingat jer blog tapi tak bermaya nak buka :(

maszull said...

salam wina....wah wina dah kembali semula berblogging...lama dah mama x dengar cite win....windu plak...hehehe

selamat hari raya ye win...:)

NA said...

@Mama Maszull: Terima kasih mama. Hibernasi jap :)

hira said...

hehe :D biasalah tu. blog pun nak rehat. huhu. by the way, selamat hari raya! :)

NA said...

@Hira: Hehe terima kasih. Haah blog rehat ikut keadaan tuan blog :)

Firdnurjue said...

Wina cyunk..hik3...:-)
xpe xde pic..asalkan de tulisan..hik3

yusuflaili said...

salam;
mesin buat kuih jala...selamat merdekaraya.

NormaLiza Mah said...

owww masak apa dah mesin tu... hihihi....
selamat berblog smbil + dana ..
jom singgah....

NA said...

@Jue: Hehe letak gambar lama

@Yusuf: Salah. Tu mesin buat dodol

@Normaliza: InsyaAllah nanti saya singgah. Terima kasih komen.

abah khalisha said...

abah hari ni baru sempat update blog..baru jumpa internet ni..hehehe
Work in progress

NA said...

@abah khalisha: Nasib baik dapat kemaskini blog. Terima kasih komen :)