Nuffnang

Tuesday, September 27, 2011

Berjaya Juga Akhirnya



 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...
Akhirnya yeah hari ini dapatlah saya tamatkan puasa 6. Walaupun satu hari tapi nak menghabiskan bukan main susah. Alhamdulillah izinNya. Merdeka. Maka esok nak jalan-jalan ke JJ Bandar Melaka. Lama tak pergi. Nak bersenam jalan-jalan tawaf keliling. Nak pergi kedai buku Popular cari buku-buku yang berkenan. Kalau tak, tunggu waktu potongan harga.Penting sekali cuci mata. Oh lagipun lama saya tak masak makanan kegemaran saya iaitu spaghetti jadi nak beli bahan-bahan juga nak buat.

Hehe tak banyak nak tulis sebab nak tengok siri terbaru 'Desperate Housewives' kat komputer. Lagi satu dah lama tak muatnaik gambar. Nak muatnaik gambar belum ada rezeki. Doakan pc saya mood dia ok balik untuk muatnaik gambar.Jumpa lagi semua.


P.S: Ada lagi sesiapa nak cadangkan tajuk buku yang menarik?


Gambar Arkib: Movie World


12 comments:

aimie amalina said...

alhamdulillah
merdekaaa!
hehehehehe
yeye
dpt jenjalan
cari buku "beduk diketuk" taw
bes!

NA said...

@Mimito: Wah terima kasih cadangkan tajuk buku.

Jasman said...

sy tak minat baca buku...hehe
apa kata beli buku memasak...haha

NA said...

@Jasman: Kak Wina lagi suka tengok rancangan masakan daripada beli buku masakan :P

zareliqa afiqa said...

nak ikut..nak ikut! hehehe..iqa slalu g popular beli novel jek.last beli pun da lupa.da lama sngt tak beli.novel last tu 'cinta 3 suku'.best taw cite dye.akak da baca? cuba cari kalau ada. :)

NA said...

@Iqa: Jom. Senang Kak Wina pinjam je novel Iqa tu. Hehe terima kasih cadangkan. Nanti Kak Wina cari.

Ezad Skytech said...

hee...sempat habiskan puasa 6 kan kak...alhamdulillah :D

SoLy SoLicious said...

bacelah majalah ekonomi..teheee

NA said...

@Ezad: Syukurlah wajib dan sunat dah lepas.

@Soly: Majalah ekonomi? Hehe lama tinggalkan belajar ekonomi ni :)

abghani said...

puasa 6-tahniah.
aku suka gi jj melaka klu balik kg

fatynadia said...

akak nanti share la resipi spageti naa.. jangan lupa gambaq sekali baru terliur sikit.. ngeeehehe

NA said...

@Fatyn: Dah ada letak resipi dengan gambar. Tapi nanti letak lagi kalau dapat muatnaik gambar tau :)