Nuffnang

Monday, September 19, 2011

Ketinggalan Keretapi Malam



Assalamualaikum...


Terlewat menjelajah blog untuk sesi malam. Pukul 2 pagi baru buka balik blog dan melawat mereka yang komen. Minta maaf gambar masih belum dimuatnaik lagi. Mungkin akan buat satu pos untuk gambar-gambar yang diambil. Mungkin letak dalam pos Tiada Kata Untuk Hari Rabu? Tepek gambar banyak-banyak.

Apapun saya gembira baca pos blog yang dilawati tadi hampir 99% mengharungi hari minggu dengan riang-ria cuma ada sorang blogger ni berduka. Moga tabah ok dengan kesedihan yang dialami.


Ok itu sahaja nak beritahu. Adeh seperti biasa layan gambar arkib tu yer.


P.S: Tak suka nak ambil gambar daripada google sebab takut terikat dengan hakcipta pula.





9 comments:

abghani said...

2pagi bangun utk baca blog...hebat

maszull said...

salam wina...air apa yg dlm gambar tu win...nape sikit sgt buburnya...:)

aimie amalina said...

heehehehe
tu mesti nescafe gule melaka ehhh?
heeee
suke tol diee
hehehehe
moning tenooonn akak!

Firdnurjue said...

Wina..menu diet ke tu dear??hik3

GaRy™ said...

erk??.. takder pun citer pasal ketinggalan keretapi malam?.. huhuhu~..

zareliqa afiqa said...

Alamak! tertinggal keretapi pulak.eheee :D

NA said...

@Abghani: Belum tidur lagi masa tu. Sibuk makan lagi, tengok tv dan kemas dapur.

@Mama Maszull: Air nescafe gula melaka dan bubur tu memang stok akhir. Tu gambar makanan buka puasa.

@Mimito: Hehe Mimito memang ingat! Selamat petang Mimito.

@Iqa: Kejar balik keretapi tu. Haha.
@Jue:Ek tu menu buka puasa hari tu.

@Gary: Ini tajuk perlambangan jer. Kak Wina maksudkan Kak Wina lambat balas komen dan tulis pos untuk malam.

@

zulhilmi.tempoyak said...

ok....gmbr tu mcm xkne ngena ngan post je..

hihih...

nnt jemput la dtg blog..;p

NA said...

@Zulhilmi: Ala ni mesti tak baca ni. Tajuk tu perlambangan jerla. Gambar arkib memanglah tak kena. Hehe, Kak Wina dah lawat. Bilik tunggang-langgang ek bila kemas barang.